Літній ветеран, який залишився без ніг, за 19 років посадив понад 17 000 дерев

ПОЛИТИКА

Ми хочемо розповісти вам дивовижну історію людини, який втратив обидві ноги через хворобу. Але це не завадило йому посадити 17 000 дерев.Китайський ветеран на ім’я Ма Санься живе в селі Маю, розташованому в північній провінції Хебей. У віці 20 років він став офіцером військової розвідки.Через 3 роки Ма заразився інфекцією під час виконання завдання, після чого у нього почався сепсис.

У 1974 році йому довелося піти у відставку через хворобу. Ма заробляв на життя спочатку вчителем у місцевій школі, а потім став фермером.У 1984 році у нього почалося запалення правої ноги, з цієї причини в 1985 році йому ампутували праву ногу. Через рік таке ж запалення почалося в лівій нозі.Родичі Ма боролися за його здоров’я до останнього, щоб врятувати його ліву ногу, і його сім’я посіла 200 000 юанів (1 917 620 рублів) для оплати медичних рахунків.

Але все виявилося марним, і в 2004 році чоловікові ампутували ліву ногу.Щоб розплатитися з боргами за лікування, чоловік почав садити дерева. Він виходить з дому о 5 ранку і садить дерева на горі в західній частині села.
Він бере з собою воду і їжу і проводить за цим весь день. Чоловік добирається до гори на тук-туку, потім знімає протези і приймається за роботу.

Посадка дерев — важка робота навіть для здорової людини. Але ця людина не здавався, не дивлячись на труднощі. Під час своєї роботи він отримав багато травм, і одного разу втратив мізинець.У 2008 році засоби масової інформації оприлюднили його історію, а потім уряд надав фінансову допомогу родині Ма.

Але літній чоловік все ще продовжує садити дерева, щоб подякувати суспільство і уряд за допомогу.Як говорить Ма, йому подобається те, що він робить. Він вважає дерева солдатами, якими він командує, і поки він живий, він не залишить цю важку задачу.Цей літній чоловік, безсумнівно, заслуговує на повагу за свою працю і стійкість!