Жінка побачила майбутнього зятя і відразу ж запідозрила недобре. Вона дістала старий фотоальбом і показала своїй доньці щось неймовірне

ПОЛИТИКА

У минулому кожного з нас є багато людей, речей і подій, про які ми практично нічого не пам’ятаємо.Роки мають звичку міняти все на своєму шляху, але знову познайомитися з людиною, з яким ви знайомилися більше десяти років тому, завдання не з легких. Однак іноді такі «привіти з минулого» можуть назавжди змінити ваше життя, і ця історія — яскравий тому доказ.

Хайді Паркер і Ед Суіт молоді та закохані одне в одного. Вони вирішили одружитися і щосили готуються до весільного торжества. Однак в цей самий момент думки матері дівчинки були зайняті зовсім іншим. Вона гарячково перебирала старі фотографії, в пошуках «тієї самої»!

Пара познайомилася в 2011 році, коли Ед і Хайді ще були студентами.Хлопець не міг зрозуміти, як працює сушарка. Він вирішив запитати поради у дівчини, яка знімала квартиру до нього.Але розмови про тонкощі в роботі побутової техніки швидко відійшли на другий план. Дуже скоро ці двоє зрозуміли, що закохані одне в одного!

За першим побаченням послідувало друге, за ним третє … І чотири роки по тому ці двоє зрозуміли, що не можуть жити один без одного. Пара вирішила одружитися.Прийшов час зустрітися з родичами. На одному з сімейних обідів матері майбутніх молодят розговорилися і згадали старі історії.

Майбутня свекруха хоч і смутно, але пам’ятала першого «нареченого» Хайді. Коли малій виповнилося шість років, сім’я вирушила на курорт. Там за гарненькою девучкой почав доглядати її одноліток. Діти буквально не відходили одне від одного, але потім все закінчилося. Всі роз’їхалися по своїх містах, і ця зустріч залишилася солодкої історією.
Але навіть по дорозі додому мати дівчинки не могла викинути цю історію з голови.

Пізніше вона згадала ім’я цього молодого галантного кавалера — Ед. Збіг? Можливо … Але жінка все ж вирішила забрати старі фотоальбоми і знайти ту фотографію з відпустки.Подивившись сотні знімків, вона все ж знайшла потрібний і … ахнула! У світловолосому шестирічнму хлопчику вона дізналася нинішнього нареченого своєї дочки!

Пізніше з’ясувалося, що двадцять років тому сім’ї Паркер і Савітт були на одному і тому ж турецькому курорті Гумбет, і в один і той же час. Ще будучи немовлятами, Ед і Хайді твердо вирішили, що коли вони виростуть, то обов’язково одружаться. Звичайна дитяча любов, думали батьки, але все виявилося по-іншому

Незважаючи на те, що Савітти жили в Шеффілді, а Паркер — в Лондоні, доля знайшла спосіб звести цю пару. Так, на це у неї пішло довгих 20 років, але коли справа доходить до справжнього кохання — немає меж часу.Після того, як мати дівчинки згадала цю історію і все стало зрозумілим, ні у кого не залишилося сумнівів — цей союз був створений на небесах. Пошуки жінки тільки ще більше зблизили

Еда і Хайді і зробили їх історію ще більш романтичною. Всі друзі в один голос говорили: молодята були найщасливішими, кого вони коли-небудь зустрічали у своєму житті!Чи вірите ви в невидиму руку долі? Поділіться своїми історіями в коментарях!