На вигляд це звичайна дівчинка! А тепер погляньте на неї ще раз, коли камера опуститися нижче …

ПОЛИТИКА

Прочитайте цю історію і задумайтеся про те, наскільки ви щасливі.

Габі Шулло запідозрила недобре ще в далекому 2011 році після невдалого падіння на ковзанці.

Це здавалося звичайним ударом, але все було набагато складніше. Остеосаркома — такий невтішний діагноз був поставлений 10-річній Габі. Її чекала війна з раком. А як відомо, жодна війна не буває без втрат …

Після тримісячного курсу хіміотерапії дівчинці зробили ротаційну ампутацію: прибрали уражену раком колінну чашечку і пришили решту ноги, повернувши її на 180 градусів. Така ампутація забезпечує велику рухливість в майбутньому, хоч і виглядає лякаюче.Однако, коли на кону життя дитини, особливо вибирати не доводиться.

» Ми порадилися з Габі «- кажуть батьки. -» Показали їй відео, як живуть люди після ротаційних ампутацій. Єдиний мінус — це зовнішній вигляд, але ми хотіли, щоб вона могла жити максимально повноцінним життям »

«Після операції у мене було тільки одне бажання — я знову хотіла танцювати. До того, як мені ампутували коліно, я займалася балетом і дуже хотіла продовжувати. Це сильно мене мотивувало і підняло з ліжка. І, звичайно, любов моїх рідних», — говорить Габі.

«Це було дуже боляче. Я боялася перенести вагу на хвору ногу. У мене пішло близько року тільки на те, щоб рухатися без сторонньої допомоги, і ще рік, щоб танцювати на сцені ».

Зараз Габі Шулло 14 років, вона знову тренується, бере участь в змаганнях і надихає багатьох дітей, які впоралися з раком і яким ще належить реабілітація. В майбутньому вона збирається стати лікарем, щоб створити ліки від раку.

«Якщо я змогла подолати хворобу і навчилася жити без ноги, значить, я зможу ще щось більше!» — каже дівчинка.

Їй довелося зіткнутися з неймовірними труднощами. Її історія — приклад того, що життя іноді може бути жорстоким, і тому важливо вміти тримати удар, давати відсіч обставинам, долі і завжди йти до заздалегідь наміченої мети.