Чоловік купив квартиру, але оформив її на свою маму. За його словами, він застрахував себе в разі розлучення зі мною …

ПОЛИТИКА

» У мене великі проблеми з матір’ю мого законного чоловіка «, — скажу я і згрішу проти істини. Так, це було її пропозиція, щоб вона була власником квартири, але погодився на це чоловік. Тому проблеми у мене не зі свекрухою, а з людиною, якого вона виховала.Мене вражає логіка цього чоловіка.Як готувати йому на зміну контейнери з першим і другим, я — дружина. Адже цей обов’язок — годувати свого чоловіка на першу вимогу: я повинна була увібрати з молоком матері.Відсутність настрою, нестача часу, загальне нездужання — все це не виправдання власної ліні, звичайно, ліні — чим ще можна пояснити бажання не готувати їжу для законного чоловіка? Мені здається, якби у нас вдома несподівано відключили газ, то навіть багаття посеред кухні для смаження на ньому шашлику стало б меншим гріхом, ніжнеприготована через форс-мажору їжа.Як створювати затишок в домі, я — дружина. Дружина, зобов’язана з високо піднятою головою нести хрест по збиранню розкиданих брудних шкарпеток. І, щоб привести на світ спадкоємця, я теж дружина. Зате як купувати квартиру в шлюбі — дружин може бути багато, а мама точно ніколи не зрадить.

Про те, що чоловік купив квартиру, я дізналася після всього. Він просто приїхав додому, якщо так можна назвати знімне житло, і кинув на стіл ключі:- Я купив квартиру. Збирай речі.- Як? Звідки? Ми ж хотіли іпотеку брати?- Я збирав. І мама дачу продала, додала, вирішила подарунок зробити, раз я одружився.- А як … — розгубилася я. — а там хіба не потрібно моя згода на покупку?- Навіщо? Офіційний покупець — мама.- Мама? Ти купив квартиру, але оформив її на маму?- Так. Вона запропонувала, я погодився. Ну, сама подумай, скільки шлюбів закінчується розлученням? Не розумію, чому ти незадоволена. Все, квартира є, тепер можеш сміливо думати про дитину. Ти рада? Ти ж хотіла!- Дуже рада. За вас з мамою. Нехай вона тобі і дитину подарує.

— Не зрозумів? — зиркнув на мене чоловік.Мої пояснення вилилися в непорозуміння. Чоловік, майже колишній, дорікнув мені в меркантильності: він відклав на квартиру до шлюбу, а я образилася, що не вийде відрубати половину.Але ж ми сто разів обговорили, що житло купимо разом! Візьмемо іпотеку, виплатимо, разом виплатимо, щоб мій внесок теж був. Він два роки погоджувався, кивав головою, що так, так буде правильно. А сам збирав, мовчав, купив, не порадився. Дозволив про дитину думати. Ну звичайно, він-то нічого не втрачає. Це не він в разі розлучення з дитиною на руках на вулиці залишиться.Ми розлучаємося після восьми місяців офіційного шлюбу. Якщо вже дружина, то дружина в усьому. А не так, що з мене всі належні в шлюбі обов’язки, включаючи дитину, а він мені не довіряє настільки, що квартиру на матір оформив. Як я вже сказала — нехай мати йому дітей и подарує.