Чоловік вирішив виkpacти дитину із дитячого майданчика. План був ідеальним – якби не двірник.

ПОЛИТИКА

-Мамо, пішли гуляти, я хочу надвір, — мало не плачу просилася 6-річна Віка. -Ща, постривай. Мені треба зробити звіт. -Ну, мамо … можна і на вулиці доробити, сядеш на лавочку і продовжиш тикати в ноутбук. Пішли гуляти. -Добре Добре. Збирайся, вийдемо на трохи. Щаслива Віка одягла туфельки, взяла свою улюблену іграшку собачку, і вони весело вийшли з мамою на майданчик. Зоя вмостилася під тінь дерев на лавку і повністю поринула в роботу. Все одно за дітьми наглядають бабусі на сусідній лаві. Віка вирішила збудувати пісочний замок для свого песика. І тільки вона добудувала велику гірку, як здалася висока тінь. Це був дядько Вася – завгосп у дитячому садку. -Віка, А що ти робиш? – ввічливо спитав дядько Вася. -Я будую замок для собачки …

тільки ось я хочу справжню, але мама і тато кажуть, що за справжньою потрібно постійно стежити, вигулювати. А мама з татом дуже зайняті, вони завжди працюю, тому в мене тільки іграшка. -А Де зараз твоя мама? -А Ось, вона сидить за ноутбуком, у неї багато роботи. -Віка, хочеш я тобі покажу щенят, у мене у дворі нещодавно народилися, такі маленькі та красиві. -А це далеко … просто мама лаятимeться. -Ні, мама навіть не помітить, як ти підеш і прийдеш, ми швидко. А одне із цуценят дуже схоже на твою іграшку. -Ой, я хочу подивитися! Дядько Вася взяв Віку за руку, і вони швидким кроком попрямували з дитячого майданчика до провулка. Це помітив двірник. Щось дивнe було в цьому чоловікові, який швидко йшов із маленькою дівчинкою і постійно обертався назад, начебто від когось утікає.

Двірник вирішив підійти: -Ви Батько цієї дівчинки? -А тобі яка справа, ти взагалі хтось такий. -Ні, це не тато. Це дядько Вася. Але нам ніколи, треба швидко піти, поки мама не помітила, — розповіла Віка. Дядько Вася відразу відштовхнув дівчинку, і поки двірник ловив її — сам чоловік швидко втik. Двірник відвів дівчинку на майданчик, де її вже обшукала мама. Вона зі cльозами обійняла доньку: -Я ж тобі говорила, не йди з незнайомими! -А Він знайомий … це дядько Вася. Мама Вікі з двірником прийшли до директорки дитячого садка, вона викликала ոоліцію. Двірник склав фоторобот дядька Васі. Як потім з’ясувалося, цей дядько Вася у багатьох дітей дізнавався, де вони живуть, чим зайняті їхні батьки, і що вони люблять. Тож цим дядьком зайнялася ոоліція.