Він зробив їй такий «сюрприз» на річницю, що вона ще довго не могла оговтатися.

ПОЛИТИКА

Того дня Катя мала чудовий настрій. День їх із Сергійком річниці. Вони познайомилися під час відпочинку у Єгипті. Через півроку вони одружилися. Каті було дуже зручно з ним. Сергій, як і вона, не хотів дітей. Вона не вірила у те, що радість жінки у дітях. У неї вже було достатньо «дітей», з ким вона няньчилась. У неї були 4 молодші брати. Їхня мати була постійно на роботі, тому піклуватися про братів довелося їй. Її рідні їй казали, що вона на старості залишиться сама. Але Катя все одно була впевнена у протилежному. Сергій був із нею згоден.

Коли він дізнався, що вона не хоче дітей, то зрадів. Він не хотів, щоб у хаті було гамірно. Тепер їхня річниця і Катя, одягнувши свою улюблену сукню, чекала на чоловіка. Той запізнювався, а вони мали піти в ресторан. Катя вирішила зателефонувати Сергію дізнатися, коли він прийде. — Ти де? – Вже приходив кур’єр? — Який кур’єр? Ні — Передзвони, коли він прийде. Через 5 хвилин пролунав дзвінок у двері. Кур’єр дав їй конверт і привітав із річницею.

Коли Катя відкрила конверт, побачила заяву про розірвання шлюбу. Катя не розуміла, що відбувається. Може кур’єр помилився? Може Серьожин кур’єр прийде зараз. Задзвонив телефон. Катя взяла. — Отримала? — Сказу Сергійка. Катя нічого не могла сказати. – Як я зрозумів, отримала. — Чому сьогодні? Я нічого не розумію – Я зустрів іншу. А ти не зрозуміла. Я думаю, тобі було байдуже. У нас із Яною буде дитина. — Але ж ти не хотів дітей! — Яна змогла мене переконати щодо цього. Усе! Бувай. Сергій поклав трубку. Катя зірвалася, викинула телефон убік і почала кричати. Минуло 2 роки, але Катя досі не змогла одужати після такого.