Чоловік купив квартиру та перевіз свої речі. Але зі спальні він почув дивні звуки.

ПОЛИТИКА

Житло було куплено з торгів. Екс-господарі не змогли повернути кредит та банк продав заставу на квартиру. Не повідомивши власників. Приходить новоявлений господар і очима ляскає — у його квартирі живуть чужі люди, які нічого не підозрюють. Починається процес виселення. І жодних гарантій, що житло звільнять чи комунальні, хоч би, послуги сплатять. У цьому конкретному випадку довелося оплачувати рахунки за півроку. Поки що новий господар не зважився на частково законні дії. Підловив момент, коли у квартирі нікого з мешканців не було, привіз дільничного та двох понятих, зламав замки та поставив нові…

Ось у таку ж, за статусом, квартиру ми й оселилися. В’їхали до квартири, яка опинилася під арештом. Дізналися про це під час оформлення документів. Свою квартиру ми вже продали і нам просто не було де жити. І, мало не щодня, до нас ломилися братва, юристи, і сам колишній господар із сім’єю. Нам довелося пережити погpoзи та плач. Довбання у двері вдень і вночі. Колишній власник навіть хотів подати до суду за незаконне проживання. Чи не зумів. Прийшов дільничний, перевірив документи та пішов… Людей, колишніх власників, шкода. Але до чого тут ми?! «Все добре. Необхідно лише почекати» — запевняли ріелтори. Ми чекали 3 місяці.

Почали навіть ремонт, косметичний, доки не розпочався цей дypдом. Потім, як злoчинці, вночі переїхали до відремонтованої квартири. Спали прямо на підлозі, серед завалів речей майже добу. Вимоталися. Відсотки за вкладами перекрили. Згодом нам повернули заставну вартість. Насамкінець порада тим, хто з тих чи інших причин перестав повертати кредит. Продавайте квартиру настільки швидко, наскільки це можливо. Не чекайте, поки банк сам продасть її за безцінь. Банк у жодному разі нічого не втрачає, тому що кредит по будь-якому залишається на вас і різницю закриєте ви. І рада тим, хто націлився купити житло під арештом. Якщо немає зв’язків, навіть не дивіться на той бік. Навчайтеся на чужих помилках.