Чоловік їв все, що було на столі, і я завжди з дитиною була голодна. Ось як я вирішила вчинити.

ПОЛИТИКА

Я в дekpeті, тому працює тільки чоловік. Він повністю нас забезпечує, але іноді сильно тисне. Каже, що я маю навчитися витрачати гроші з розумом. Але як витрачати з розумом, якщо всі гроші йдуть на їжу? Весь день я забираюсь і готую, на себе часу не вистачає. Але замість «дякую» я чую закиди, та ще й залишаюсь із сином голодна. Чоловік приходить із роботи і все з’їдає. Якось я приготувала величезну каструлю супу, так за день її не стало. Якось приготували млинці, поки забралася в кімнаті, чоловік все з’їв, навіть сину, що спав, не залишив. — Любий, чому ти нам не залишив? Ми теж люди, теж хочемо їсти. Я забиралася з думкою, що потім поп’ю чай з млинцями.

Синуля теж хотів млинці поїсти. Нам же прикро, що ти так поводишся. — Сказала я йому. -Ну, Що ти несеш? Якщо все з’їв, то приготуй знову. Я весь день працюю, хочу відпочити, добре поїсти, а ти мені дорікаєш шматком хліба. Я це хліб купую! Зрозуміло тобі?! – kpичав він на мене. Я заплaкала і втекла до кімнати. Він, мабуть, зрозумів свою помилку і ввечері приніс мої улюблені цукерки. Але вранці цукерок не було, чоловік їх з’їв. Я почала ховати від нього їжу. Боюся, що знайде заначку. І тоді точно зі мною розлучиться. Я кілька разів намагалася купувати багато їжі, щоб усім вистачило, але чоловік лаяв мене. -Ти Чого, так багато витрачаєш? Я не мільйонер, щоб усі твої забаганки оплачувати.

– казав він мені. Він став давати мені по 5000 рублів на продукти кожні два тижні. Я купувала, намагалася економити, але за кілька днів усе закінчувалася. Copoмно зізнатися, але я навіть у сусідки попросила у борг, щоб купити щось і нагодувати сина. Нині мені допомагає мама. Мені довелося їй розповісти. -Дypна! Ідти від нього треба. Хто зна спеціально так робить, щоб морити вас голодом. Він тебе не цінує і не любить, – сказала вона мені. Чесно кажучи, я думаю, що вона має рацію. Якось я побачила у смітті цілі частинки курки, яку приготувала на обід. Коли я спитала чоловіка, що це таке. Він відповів, що випадково впустив на підлогу і викинув, але чомусь я йому не вірю.