Мій чоловік пішов зі своєю коханкою, повернувся через кілька місяців з такими словами…

ПОЛИТИКА

Я завжди боялася розлучення. Мені не хотілося залишатися однією. Я вважала, що з чоловіком у нас немає проблем і ми проживемо довге та щасливе життя разом. Але все склалося інакше. В мене своя компанія. Ми займаємося дизайном квартир та офісів. Чоловік Арсен працює ліkарем. У нас із ним у шлюбі народилася чудова дочка Софія. Десь півроку з чоловіком почали відбуватися дива. Він перестав звертати на мене увагу. Арсен став затримуватися на роботі, відмовляв мені у спільних прогулянках. А коли я обурювалася, то він казав: – Я втомлююся на роботі. У мене цього місяця багато пацієнтів. Ще й ти дістаєш мене вдома. Я намагалася увійти в його становище і перестала його діставати.

Стала ходити одна на прогулянки, із чоловіком практично не контактувала. Рано-вранці збереться і піде, а повертався тільки вночі. Моє чуйне серце відчувало, що в чоловіка з’явилася інша, але вірити в це не хотілося. Поверталася з чергової прогулянки додому, як почула цікаву розмову чоловіка: – Любов моя, я обіцяю піти від неї. Дай мені час. Я поговорю з дружиною, тільки не ображайся на мене. Інно, не кидай трубку. Я не витримала. Зайшла на кухню та вчинила скандал. Чоловік пішов до коханки, а я лишилася сама.

Минуло кілька місяців. Я не могла знайти собі місце. Сумувала за чоловіком страшно. Бувало, на роботі клієнти запрошували мене на побачення, та я відмовляла. Якось я зустріла Максима. Він замовив у нас дизайн нового офісу. Сама не розумію як, але йому відмовити не змогла. Ми стали ходити на побачення у дорогі ресторани. Коли офіс Максима був готовим, він запросив мене на відкриття. Веселись ми до пізнього часу. Прокинулася я в ліжку у Максима. Давно я не почувала себе щасливою. Він радував мене однією своєю посмішкою.

Максим був чоловіком п’ятдесяти років, гарний, а головне він мене любив. Повернувшись додому, я зустріла Арсенія. Він хотів повернутися. – Дорога, пробач мені. Інна, виявилося, для мене надто юна. Як я тебе не послухався, коли ти мене зупиняла. – Вибачався колишній чоловік. Але я вже була щасливою в інших відносинах. Із Максимом я змогла забути всі біди. Незабаром ми з ним одружимось і поїдемо у весільну подорож. Арсен досі один. Тепер він боїться самотності, як колись я боялася цього.