Мама запідозрила недобре і сховалася в шафі, але коли вона побачила що творить свекруха з онукою, kров застигла у неї в жилах

ПОЛИТИКА

Мама мила свою дочку, як зазвичай, ввечері, але на цей раз вона помітила на тілі своєї дочки дивні плями, подумавши, що це алерrія від полуниць, вона поклала її спати. Дочка Свєти ходила в садок, жінка її відводила, а забирав дочку її батько. Бувало так, що могла забрати дитину і свекруха. Аж надто натягнуті відносини у них були. Доводилося ще потім забирати Мальвіну у бабусі. Рівно через тиждень, коли мама знову мила свою дочку, вона знову помітила ці червоні плями на тілі дитини. – Доча, не бо лить? – Ні, мам. Не бо лить. Занадто дивним здавалася їй відповідь Мальвіни в той день. Адже, вона майже всі вечори проводить з татом, може він надумав ображати маленьку дочку.

Маша вирішила раніше прийти з роботи, вже дуже її турбувало здоров’я дочки. Батько як завжди забрав дочку додому з саду, вони увійшли в будинок, повечеряли, все було нормально, поки не зайшла вона. Стукіт у двері, це була Алевтина Геннадіївна, чоловік був такий радий приходу своєї матері. – Мам, посидиш з Мальвіною, поки я пограю в комп-радісно заявив чоловік Маші. – Так, іди, ми пограємо тут з онукою. У цей момент Свєта, сиділа в шафі, в очікуванні чогось страшного. Ситуація була наступна, мати чоловіка почала хлистати внучку якимось див ним віником.

У цю ж секунду, дружина вистрибнула з шифоньєра з криками “що ви робите?”, в шоці були всі і свекруха, і чоловік від появи Свєти з шифоньєра і сама Свєта від дій бабусі над онукою. Виявилося, що мати чоловіка знайшла в Інтернеті якийсь рецепт, за доnомогою таких шльопанців віником, зміцнюється іму нітет і зникає алерrія, вона вирішила спробувати його на онучці. Віник був з кропиви, м’яти, подорожника та інших трав, він точно повинен був доnомогти її внучці. Бабуся сказала, що мамі нічого розповідати вони не будуть. У підсумку, Свєта все ж заспокоїлася і навіть не тримала зла на свекруху, але більше дитини з нею наодинці не залишала.