Син привів у будинок невістку, яка здалася мені підозрілою. І того ж дня я побачила уві сні покійного чоловіка і він сказав мені дещо

ПОЛИТИКА

Гарний батько той, хто завжди підтримує свою дитину. Я ось зрозуміла, що в житті все може статися і не обов’язково, щоби це тобі подобалося. Кілька днів тому мій син привів до нашої оселі наречену. Вона трохи молодша за мене, думаю — на чотири або п’ять років. Мій син закохався в мою ровесницю і хоче одружитися з нею. Ще одна новина, яка мене в кінець здивувала, то це те, що в неї ще й дочка маленька є від колишнього чоловіка. Прийняла я їх добре та цілком адекватно. Головне, що мій син щасливий, і я щаслива, але мені треба було це з кимось обговорити, або я вранці не прокинулася б.

Після відходу Аліни, так її звали, я тут же зателефонувала подрузі, яку я називаю «заспокійливі ліки». Завжди, щоб не трапилося, вона поруч і підтримує, і найголовніше – дає слушні поради, які завжди працюють. Так ось, я дзвоню їй і розповідаю історію і прошу, щоб вона допомогла мені вчинити правильно. Ми з нею говорили досить довго і розмова тривала ще, якби Альоша не прийшов додому. Він хотів поговорити зі мною на тему Аліни. Я боялася почути ще одну новину, яка мене шокує. «Мам, я хочу, щоб Аліна зі своєю дитиною переїхали жити до нас, адже, вважай, вона моя дружина», — сказав мені син.

Я не знала, як відреагувати, і сказала: так нехай, адже будинок у нас великий та затишний. Він, зрадівши, пішов повідомити цю новину Аліні. У мене в голові крутилася одна думка: не може ж ця жінка просто так любити мого сина, може вона знає, що в центрі міста у нас великий будинок зі своїм двором і цілком забезпечена сім’я — і тому причепилася? З цією думкою я заснула. Того дня побачила сон, де мій покійний чоловік каже: «все добре». І вранці, прокинувшись, я зрозуміла, що мій син не дурний хлопець і все сам розуміє, і навіть якщо помилиться, то сам усе виправить.