Син Колеги Вибрав Собі В Наречені Повненьку Дівчину, А Коли Ми Дізналися Що Він Полюбив В Ній Найбільше, Скам’яніли

ПОЛИТИКА

Колега по роботі розповів нам цікаву історію. Його син вирішив одружитися, тільки от вибрав дівчину досить-таки повну-120 кг при маленькому зрості. Найдивовижніше те, що до цього у нього була красива і струнка дівчина. Роз лучилися вони з тієї причини, що та постійно пред’являла вимоги за його зовнішнім виглядом. Ось він і насолоджується зараз спілкуванням з аж ніяк не досконалою зовні дівчиною. І для нього це-найкраще створення на світі. А яка вона турботлива! От тільки батько його обурюється. Пристрасті скипіли до такої міри, що колега наш висловив синові все в обличчя. Ми його, звичайно, засудили за такий вчинок. Адже не можна ж так з сином!

Так і його можна втратити зі свого життя. Були у нас на роботі колеги, які важили приблизно стільки ж! Так вони взагалі йому такий скандал закотили, що мало йому точно не здалося. Я всіх вислухала, і тому змогла зробити свої висновки. У мене два сини, і обидва холості. Розумію, що теж була б стурбована, якби син вибрав собі в дружину повну дівчину. Повні дівчата часто сором’язливі і закомплексовані, а ті, хто відкрито демонструє свої форми, як правило, залишаються одні. З іншого боку, повні дівчата намагаються компенсувати свої зовнішні недоліки внутрішніми якостями. Як правило, вони турботливі, ніжні і розуміючі.

З ними можна розслабитися і не думати про те, що потрібно комусь відповідати. Я, звичайно ж, не відкидаю того факту, що є хлопці, яким подобаються повні жінки. Пам’ятайте, навіть такий серіал був, в якому обидва головні герої душі не чаяли в своїх пишних kоханих. Що стосується дружини нашого колеги, то вона відреагувала трохи інакше. Вона нічого не говорила синові про те, красива у нього наречена – або ж не дуже. — Зрозумій, синку. Справа не в зовнішньому вигляді. Просто у повненьких людей часто бувають проблеми зі здоров’ям. Проблеми з травленням — це не жарти. А далі вже серце, різні дрібні процеси. А ти думав, які у вас будуть діти. Адже, за статистикою, у повних жінок частіше бувають такі ж діти. Може бути, трохи егоїстично, але якщо у людини є вибір – то чому б їм не скористатися.