Свекруха Завжди Вдиралася До Нас Без Запрошення, У Неї Були Ключі Від Нашої Квартири. Але Я Вирішила Припинити Це Хамство

ПОЛИТИКА

Моя свекруха дуже див на жінка. Коли я з чоловіком переїхали до мене у квартиру, то вона теж почала з’являтися у нас удома. Виявляється, чоловік дав їй запасні ключі. -Ну, це мама, нехай приходить до нас, — виправдався він. Мене це не влаштовувало, але я подумала, що якщо свекруха кілька разів на місяць приходитиме в гості, в цьому немає нічого страաного. Тільки я дуже помилялася. Тому що свекруха приходила до нас майже щодня і, звичайно, без попередження. Такі візити мами стали напружувати мого чоловіка.

Нарешті, він зрозумів, що це ненормально. Було навіть так, що я після добре проведеної ночі з чоловіком, в одному халатику виходжу на кухню, а там сидить свекруха і спокійно п’є чай. Я її проігнорувала і пішла готувати сніданок. Все ж таки моя квартира, і я хочу відчувати себе господинею. Потім за мною з кімнати вийшов чоловік тільки в одних трусах, він не очікував побачити за столом свою матір: -Мамо! Сьома година ранку, що ти тут робиш? -Чай n’ю, що не видно? – спокійно відповіла свекруха.

А потім вона мені сказала таке, що мені аж поrано стало: -Ти б так не дивувалася моїй появі. Ти тепер одружена, і все, що в тебе є — це майно чоловіка, а відповідно і моє теж. Логіці цієї жінки можна лише позаздрити. Цю квартиру мені батьки подарували після університету, я тоді зі своїм чоловіком навіть не знайома. А вона вже все за мене вирішила, і ніякий закон їй нічого не може довести. Тоді чоловік вирішив змінити замки. Сил більше не було терпіти раптову появу свекрухи. Коли вона зрозуміла, що ми все змінили, то ще довго лаяла мене, мовляв, я її сина зіпсувала, хоч він сам запропонував цю ідею.