Мій брат сам містить багатодітну сім’ю. А до цього комплекту додається ще й теща.

ПОЛИТИКА

Так сталося, що всі витрати за сім’ю платить мій брат. Я його дружину вже присоро мила, ну скільки можна в нього на шиї сидіти. Раніше було ще зрозуміло, доки діти були маленькі, треба було за ними дивитися, але тепер усі діти до школи ходять, майже закінчують. Варто було б задуматися про роботу, а вона не хоче. Звикла за стільки років не працювати і на всьому готовому сидіти. А мені брата աкода. Раніше він мав прибутковий бізнес. Але останні два роки справи пішли вниз, бізнес почав розо рятися. Тепер він хоч і працює у добрій компанії, але вже гроші не ті, що були. У брата четверо дітей, і ще дружина-ледарkа.

Мало того, так із ними ще теща живе. А вона жінка із характером. Тепер я розумію, чому брат так прагне постійно їхати кудись подалі від дому у відпустку. Це щоб менше тещу бачити. З першого погляду може здатися, що все в сім’ї брата добре. Діти добре одягнені, у фірмовому одязі, у всіх за сучасним гаджетом, донька його на дорогий спорт ходить, молодший син постійно має кишенькові гроші. Дружина його ні в чому не відмовляє. Але ж всі принади життя їм дістаються, тому що мій брат один працює на велику родину. Йому вже пам’ятник можна поставити за такі заслуги. Його дружина мені каже: -Все правильно, це функція чоловіка – приносить гроші додому.

-А У чому тоді твоя функція? Витрачати їх? -Ні, я дітьми займаюся. І якби ми мали великі nроблеми, ми б і без сторонніх порад їх вирішили. -А ти сама подумала, якого це стільки років одному на собі сім’ю тягти. У вас стільки дітей ще й твоя мати. — Мій чоловік сам захотів стільки дітей, він чудово розумів, скільки грошей на це знадобиться. А моя мати — хво ра жінка, вона не може жити сама. -Не може або просто не має можливості, у вас окремої квартири немає. Вона, вважай, безnритульна. Після моїх слів братова дружина вигнала мене з дому. Не розумію, що знову не так. Я ж хотіла по-сімейному з нею поговорити, а вона все вгору дном перевернула, ще й образилася.