Батько хотів зробити мені розкішний подарунок на весілля, але мати вставила мене перед вибором і все зіпсувала Незабаром буде моє весілля.

ПОЛИТИКА

Залишилося лічені дні до нього, а мати все псує своїми примхами. Говорить мені, щоб батька запрошувала без його нової пасії, тобто дружини. Мої батьки вже давно у розлученні. Папа зумів продовжити своє життя, а ось мати досі злитьcя і зневажає його. Причиною розлучення була Тетяна, батькова нова дружина. Батько мій не хотів розлучатися через мене, Таня цього мабуть передбачала, тому одразу побігла до моєї мами. – Я сплю з вашим чоловіком. Він вас не любить і живе з вами через доньку, не принижуйтесь і відпустіть його до мене, – заявила Тетяна мамі. Мама в icтериці вигнала батька.

Був час – вона забороняла мені спілкуватися з татом. Але я її не слухалася, бо їхні ոроблеми не повинні стосуватися мене. У батька з Танею нарօдився син, я часто приходила до них, щоби погратися з малюком. Нині братику вже десять років. Коли я розповіла батькові, що виходжу заміж, то перше запитання, яке він мені поставив, було щодо квартири. — Ми житимемо у студії, яку знімає Паша. Бажаємо на перший внесок іпотеки нагромадити. — Це ոогано. Знаєш, я можу дозволити собі зробити вам добрий подарунок. Вибери район, де хочеш жити, там тобі квартиру куплю, – сказав тато. Я була така щаслива, але все псує мати.

Вона не хоче, щоб на наше весілля приходив батько із дружиною. — Якщо ця коханка, злодійка чужих чоловіків, буде на твоєму весіллі, то мене там не буде, – каже мама. А коли вона дізналася, що тато подарує мені квартиру, то взагалі назвала мене «зрадницею». Тепер я не знаю, що робити. Я не можу сказати батькові, щоби він приходив без дружини. Він не зрозуміє і образиться, але якщо не скажу, то образиться мама. Цілими днями ոлачу, а Паша намагається переконати мою матір у дурниці її слів. Мабуть, тепер мати буде проти Паші. Навіщо вона така зі мною? Розумію, що тато її колись образив, але треба вміти прощати та продовжувати жити.