На моє весілля прийшли лише 15 моїх друзів, а коли я запитав тата в чому справа, він сказав те, що зворушило мені душу

ПОЛИТИКА

Я зустрічаюся зі своєю дівчиною вже понад три роки. Мені захотілося узаконити наші стосунки, тому я зробив їй пропозицію руки та серця. Вона сказала мені »так». Ми стали активно готуватися до весілля, не було й дня, щоб я міг спокійно посидіти на кухні та повечеряти. Постійно треба було кудись їхати, робити замовлення. Найскладнішим було вибрати ресторан та весільну сукню. Лізі нічого не подобалося, я навіть подумати не міг, що вона така примхлива. За кілька днів перед весіллям я згадав, що ми не надіслали запрошення своїм друзям. Я сказав Лізі, щоб вона зателефонувала своїм, а я своїм. Вирішили, що більше витрачатися на ці безглузді листівки із запрошеннями не будемо. Я не встиг би обдзвонити 50 друзів,

тож попросив батька допомогти мені. — Тату, я не встигаю нічого, навіть смокінг ще не купив. Ти можеш мені допомогти? Потрібно лише зателефонувати моїм друзям і запросити їх на весілля. Допоможеш? — Звичайно допоможу. Якщо хочеш, можемо зараз поїхати вибрати тобі смокінг, а потім я всім твоїм друзям зателефоную. Добре? Ми з татом поїхали до магазину. Він допоміг мені вибрати чорний смокінг із цікавим коміром. Порадив мені одягти метелика замість краватки. Я радий, що в мене такий тато, який завжди поруч і готовий допомагати в усьому. У день весілля я дуже був злий. Я дивився на всіх гостей, але своїх друзів не побачив, а точніше було лише чоловік 15 із 50. Я підбіг до батька. — Тату, ну що таке? Де всі мої друзі? Ти не всім зателефонував, чи що?

— Усім до одного подзвонив. Так, були проблеми, до деяких не міг додзвонитися, але я вирішив цю проблему. Всі твої друзі знали, що сьогодні ми тут збираємося. — Тоді де вони? Чому лише 15 людей прийшли. Нічого не розумію. — Я подзвонив їм і сказав, що тобі потрібна допомога, бо ти потрапив у біду. Сказав, що якщо вони хочуть тобі допомогти, то мають прийти цього дня, у це місце. Подивися уважно на своїх друзів. І радуйся, бо саме вони твої справжні друзі. А ті тільки прикидалися. Ти вже дорослий хлопчик, мусиш розуміти, з ким товаришуєш і кого вважаєш близьким. Я на все життя запам’ятав ці слова. Тепер я відношуся для людей прискіпливо, кого заманеться я не записую до списку друзів.