Сестра вже два роки приховує одну річ від чоловіка, про яку знаємо тільки ми. Але в один день вона вимушено зізналася чоловікові.

ПОЛИТИКА

У нас в родині дві сестри. Я і Варя. З самого дитинства так повелося, що я дуже люблю готувати, постійно проводила вільний час на кухні, допомагала мамі. А Варя терпіти не може готування. Максимум, що вона може зробити сама, так це чай з цукром і омлет. І то, яйця у неї часто пригорають. Не тягне людину до готування абсолютно, ну, зате по дому все прибирає Варя. Такий розклад нам підходив. Я перша вийшла заміж. І народила відразу двійнят, мені доводилося в два рази важче. Часу вільного зовсім не залишалося. Навіть коли мама мені допомагала з дітьми сидіти, то все одно я не могла нормально встигнути відпочити. Хоча, до пологів встигла попрацювати кухарем в одному ресторані. Любов до готування з дитинства перейшла в доросле життя.

А потім вже і Варя вийшла заміж. Своєму майбутньому чоловікові вона сказала, що вміє відмінно готувати. Поки був цукерково-букетний період, то вони харчувалися в ресторанах або замовляли їжу додому. Але коли Варя повернулася з весільної подорожі, то забила тривогу. Вона зовсім не вміла нічого готувати, а чоловік став просити приготувати її яку-небудь вечерю. І тоді сестра запропонувала мені план. Знаючи мою любов до кулінарії, вона запропонувала мені готувати на її сім’ю, в той час як вона буде сидіти з дітьми. Такий варіант мене цілком влаштовував. Під час готування я розслабляюся і відпочиваю, так виходить — корисне з приємним. Так і стали ми жити.

Вранці Варя проводжала чоловіка на роботу, починала прибирання в будинку. А потім бігла в магазин, купувала продукти і приходила до мене. У Варі добре виходило грати з близнюками, укладати їх спати, годувати. А я в цей час варила, смажила, гасила і пекла. І ось мій чоловік повідомив днями, що у нього на роботі підвищення і його переведуть в іншу філію. Знаходиться вона в сусідньому місті, квартиру нам нададуть, так що в наступному місяці доведеться зайнятися переїздом. Для Варі ця новина була трагічною: як же тепер вона буде «готувати» для чоловіка? Я їй сказала, що рано чи пізно таке могло б статися, так що краще їй піти на курси кулінарії або в усьому йому зізнатися.