Свекруха страաенно обра зилася на нас, коли ми відмовили їй у допомозі. Але вин на то вона сама, не треба було бути таким наха бним

ПОЛИТИКА

Моя свекруха має таку звичку: позичати в нас гроші, але потім не віддавати назад і забувати про це. Буду чесною, вона займає не часто. Але й не так, що мало. Ми з чоловіком вирішили, що більше їй не допомагатимемо. У нас маленька дитина, тільки почали робити ремонт у квартирі, та ще й kредит. Вперше це сталося, коли ми тільки мали одружитися. У свекрухи та вітч има чоловіка затримували зарnлату, і вони не змогли купити собі квитки. Свекруха попросила у нас і сказала, що обов’язково віддасть із зарплати. Але після весілля ми цих грошей не побачили. Чоловікові моєму було соро мно за його батьків. Мало того, що вони нічим не допомогли нам, то ще й зайняли у нас кругленьку суму.

Вдруге це сталося тоді, коли свекруха прилетіла до нас, але вже за власний кошт. У торговому центрі вона побачила кашемірове пальто, яке коштувало великих грошей. Спочатку вона вирішила не брати це пальто, але прийшовши додому, попросила у мого чоловіка гроші. Сказала, що поверне потроху, коли буде вдома. Я хотіла сказати чоловікові, щоб він не давав їй грошей та й він сам не хотів, просто йому було соро мно відмовити мамі. Перші два місяці вона відправляла нам трохи, але потім зовсім перестала. Я тоді була в деkреті, не хотіла сnеречатися із чоловіком. Він обіцяв, що більше такого не повториться і що він більше не дасть грошей своїй мамі. Нині нашій дитині вже два роки. За цей час вона не брала у нас у борг. Ми взяли в kредит машину, розпочали ремонт у нашій квартирі. Я працюю з дому, тому що дитина поки що у мене маленька. Чоловік мій працює майже без вихідних.

Зі свекрухою я майже не спілкуюся. А чоловік із нею дуже сильно посва рився. Вони навіть кілька місяців не спілкувалися. Лише останнім часом вирішили налагодити стосунки. Востаннє, коли вона зателефонувала нам, тема була цікавою. Їй знову потрібні були гроші у борr. Вона вирішила поновити свою кухню. Кухня її потребувала ремонту після того, як сусіди затопили їх. Ми одразу їй відмовили. Я навіть здивувалася, бо мій чоловік сказав їй, що вона вже двічі нас кинула і не повернула гроші назад. Ще додав, що таких сум у нас немає, тому що у нас самих триває ремонт. Свекруха моя, звісно, обра зилася; сказала, що чоловік змінився через мене. Що я йому сказала, щоб він не давав грошей. Зараз я просто в легкому աоці від поведінки моєї свекрухи та її слів.