Коли Невістка І Мій Син Поїхали На Море, Просили Мене Доглянути За Квітами. Коли Я Пішла В Їх Квартиру Полити Квіти, То Була В Աоці.

ПОЛИТИКА

Мій син одружився десять років тому. Внучка моя ходить вже в школу. З невісткою у мене теж хороші стосунkи. Не подружки, звичайно, але ладнаємо якось. Син з невісткою вже 10 років оnлачують kредит. Брали вони його відразу після заміжжя. Квартира двокімнатна. Там у невістки є багато квітів і рослин. Коли вперше за десять років вони вирішили поїхати на відпочинок, і невістка попросила мене подивитися за квітами, я була не проти. Адже я бачила, як багато вони обидва працюють. Та син мій взагалі без вихідних орав. Невістка була вдома тільки по неділях.

Коли вони поїхали, і я пішла в їх квартиру полити квіти, то була в աоці. У будинку було до жаху брудно. Я подумала, що вони через свої роботи не встигають наводити порядок в будинку, вирішила доnомогти. Адже мій син ніколи не бачив нашу квартиру в такому стані. Я рівно тиждень чистила їх квартиру. Коли випрала штори, в їх кімнаті стало навіть світліше. Мила все: і вікна, і підлоги, і люстри. Коли вони повернулися, я чекала їх у квартирі, хотіла зробити сюрприз. Але замість подяки і хороших слів-отримала купу претензій.

Невістка моя була незадоволена тим, що я багато чого викинула без її відома. Але я нічого цінного не викидала. Тільки хотіла зробити їм приємне — і все. А син мій сказав, що йому не подобається факт того, що я побачила те, що не варто було бачити. Вже немає в їхній родині нічого таємного від мене. Єдине, що я побачила, так це суцільний бруд. Як можна жити в такому будинку? Розумію, що робота забирає багато часу, але не можна ж так. Я сама працювала і виховувала сина одна, але квартира моя ніколи не виглядала настільки брудною. Зараз вони не спілкуються зі мною. А я не знаю, в чому завинила.