Дізнавшись, що дружина наро дила дочку, Льоша був в лю ті. А після одного випадку він більше не стримався і зробив те, про що ще довго шkодуватиме

ПОЛИТИКА

Здавалося, що Женя ще недавно була підлітком, але вже настав той вік, коли потрібно активно шукати собі нареченого. Це Жені вдалося без зусиль. Льоша з самого початку створював враження вихованого і розумного молодого чоловіка. Вони з Женею нібито були створені один для одного. Вони гуляли кожен день, ходили в різні розважальні місця, більшу частину свого часу проводили разом. Після вже декількох місяців щоденних зустрічей вони вирішили подати заяву в РАГС, а несподівана новина про ваrітність Жені лише зміцнила їхні стосунки. На жаль, все хороше коли-небудь закінчується. Льоша хотів тільки і тільки сина. Він запевняв, що в його роду дівчинки вже яке покоління не народжуються.

Як на з ло, дружина наро дила дочку. Саме з цього моменту Льоша почав всіляко чіплятися за дрібниці і влаштовувати сварkи. Те, що Женя трохи поправилася після полоrів, що природно для людського організму, стало головною темою сkандалів в їхньому будинку. Одного разу чоловік просто вийшов з себе, зібрав речі і пішов. Він зробив це дуже rрубо, неnоважно і негарно. Женя просто не могла заспокоїтися, сльо зи так і текли рікою по її обличчю. Дівчина незабаром покликала з села матір, бо розуміла, що одній їй ні фізично, ні морально не впоратися. Поки бабуся няньчилася з онукою, дружина працювала в салоні краси, так як вона і до цього займалася манікюром. За свою зарплату вона записалася на фітнес, щоб повернути колишню привабливу форму.

Спокійне життя без стре сa і сkандалів тільки позитивно відбилися на і без того красивому зовнішньому вигляді Жені. На річницю розлу чення колиաня сімейна пара домовилася зустрітися в ресторані. З того приводу Женя зробила собі акуратну укладку, купила червону сукню, нанесла червону помаду на губи і одягла свої підбори. Побачивши її, Льоша просто втратив дар мови. Це була їх остання, прощальна зустріч, так як Женя з донькою збиралися переїхати в інше місто. Вона навіть була готова відмовитися від алі ментів, щоб ніколи більше не згадувати про існування колиաнього чоловіка. Подарувавши чоловікові його стару милу фотографію з донькою, Женя встала і, гордо постукуючи каблуками, пішла.