Я Вирішила Перевірити Хлопця І Сказала, Що Забула Карту Вдома І Йому Доведеться Оnлатити Рахунок В Ресторані. Він Закрив Рахунок, Ми Вийшли, Але Через Хвилину Його Слова Розбили Моє Серце.

ПОЛИТИКА

Я живу в Америці вже досить давно і звикла до звичок місцевих жителів. Нещодавно я в фітнес залі познайомилася з землячкою, чому була дуже рада. Звали її Аня, але вона представлялася іншим ім’ям як Енні. Ми з нею відразу подружилися, так як вона була досить мила і культурна. Аня мені часто скаржилася на те, що всі мужики які їй попалися в Америці дуже скупі. Справа в тому, що вона знайомиться в соціальній мережі тільки з американцями. І всякий раз після побачень, ці чоловіки пропонують їй поділити рахунок. Вона після цього припиняє спілкування з такими чоловіками, і шукає такого, хто погодиться розплачуватися сам.

В Америці це нормальне явище. Я пояснювала Ані, що американці вважають, що якщо жінка може собі дозволити закрити рахунок в ресторані, значить вона самодостатня і впевнена в собі. Змусити чоловіка nлатити за твоє замовлення тут вважається nоганим тоном. Однак, Аня все ж впевнена, що зуміє знайти такого, хто не буде сподіватися на її банківську картку. Я запропонувала їй просто не зациклюватися на цьому і змиритися. Аня поки не піддається. Ми завжди вважаємо, що якщо один чоловік вчинив nогано, то всі мужики здатні на nогані вчинки. Якби українець Ані не так сильно її образив, вона б не стала шукати собі саме американця.

Але справа в тому, що вона шукає американця, але з українськими принципами і характером. В чому ж логіка? Може вона просто і хоче якомога швидше отримати громадянство без всяких праць? Все може бути. Вчора Аня знову прийшла в зал, і заявила, що це буде останнім американцем в її житті. Після дуже приємного вечора в ресторані, коли офіціант приніс рахунок, Аня вирішила за своїм методом перевірити хлопця. Вона сказала, що забула свою картку вдома і не може поділити рахунок. Чоловік сказав, що не варто турбуватися, розплатився і вони вийшли з ресторану. Здавалося, вона нарешті знайшла того самого, але хлопець просто під час вибачення дав номер своєї картки, і сказав, що вона може з дому перевести rроші за вечерю на його рахунок.