Чоловік спробував мене залякати та сказав, що дітей залишить собі. Від моєї відповіді він мало не промовив.

ПОЛИТИКА

Моя історія дуже цікава і певною мірою повчальна для деяких жінок. Справа в тому, що я давно підозрювала чоловіка у зраді. Якийсь час я виправдовувала його і думала, що, можливо, мені все це здається, але потім виявилося, що це було правдою. Щоб зловити його на місці злочину, я встановила в будинку камери, і коли наші дітки були в садку, то він у цей час привів додому свою коханку. Я все це побачила, одразу приїхала додому з роботи та застала їх удвох. Він спочатку довгий час виправдовував себе, вибачався, намагався щось змінити, але я остаточно вирішила, що це кінець,

я подаю на розлучення і йду від нього. Тепер ви запитаєте, що незвичайне в моїй історії? У моїй історії незвичайно те, що я не вчинила як стандартна жінка, не боролася з чоловіком, щоб лишити дітей собі. Він запропонував, щоб діти жили з ним – і я погодилася. Він звичайно мені зраджував, але він був добрим, дбайливим батьком, при цьому, у нього добрий дохід. Він дуже любив дітей, і я була впевнена, що діти будуть у надійних руках. Я пішла від нього і з домогосподарки перетворилася на самостійну жінку.

У мене було вже дуже багато часу на себе, я збудувала кар’єру, у мене було все чудово. Дітей своїх я забирала у вихідні дні. Ми разом добре проводили час, вони мене як любили, так і продовжували любити, і я будь-якої миті могла їх забрати, тому що мій колишній чоловік теж дуже втомлювався, і він був би радий трохи відпочити. Можливо, багато жінок не зрозуміють мене, але я вважаю, що вчинила правильно. Від цього і мені добре, і мої діти не постраждали. Адже дуже багато жінок розлучаються, забирають дітей — і їм доводиться весь цей тяжкий тягар носити на собі одній.