Після одного випадку моя сусідка обходить нашу квартиру стороною, хотіла вона поскандалити зі мною, але я різко поставила її на місце.

ПОЛИТИКА

Мені здається, що багато хто погодиться зі мною, що добрі сусіди – запорука відмінного здоров’я та збереження нервів. Наприклад, моя сусідка Люда була в захваті від сварок, скандалів, істерик, любила сама влаштовувати сварки на порожньому місці і раділа, коли чула крики в інших сусідів. Справа в тому, що особисте життя моєї сусідки не склалося: чоловік не зміг змиритися з її характером, озлобленістю, вирішив покінчити з усім цим і подав на розлучення. Після цього він звичайно ж зустрів кохання всього свого життя і зараз живе в щасливому шлюбі, а ось сусідка Люда ще більше розлютилася.

Одного разу я стала свідком безглуздої ситуації, яка могла б призвести до того, що сусідка Люда закотила скандал на весь світ. Справа в тому, що сусідка не полінувалася, зібрала все сміття, яке було в неї вдома, прийшла і залишила біля наших дверей. Я зібралася піти і присоромити її за такий безглуздий і невихований вчинок, як моя мама мене втримала, запевнивши мене в тому, що сусідка просто енергетичний вампір, що вона зробила це спеціально. Добре, що я послухала маму, тому що при зустрічі сусідка сказала мені, мовляв, як мені не соромно – залишати сміття прямо у загальному коридорі.

Я просто була в шоці від такого зухвалого обману та заяви, і сказала сусідці, що ми своє сміття викидаємо, і на відміну від деяких людей не залишаємо під двері своїм сусідам. У відповідь на це, сусідка Люда хотіла почати скандал, як навколо зібралися інші сусіди і підтримали мої слова, кажучи, що вони самі бачили, що Люда ставить своє сміття біля наших дверей. Після цього випадку вона обходить двері нашої квартири стороною, а якщо й хоче зробити пакості іншим сусідам, то ретельно обмірковує план, щоб не потрапити на вудку. Проте з такими людьми краще не зв’язуватись і не давати їм приводу для скандалу.