Коли брат вирішив одружитися, до мене прибігла мама – з дуже абсу рдною пропозицією

ПОЛИТИКА

Я все життя відчувала несправедливе ставлення до мене з боку моєї родини. У мене є брат Роман, і батьки люблять його набагато більше, ніж мене. Так було ще змалку. Я намагалася заслужити увагу і турботу від батьків, а Ромі діставалося сповна, хоча він старша дитина в сім’ї. Ромі батьки оплатили навчання в університеті, а мені довелося вступати самотужки на бюджет. Тому що я розуміла, що за мене вони не збираються платити. Після університету Рома не прагнув працювати за фахом, бо йому було ліньки. Батьки віддали йому бабусину квартиру, самі надсилали щомісяця гроші. Звичайно, йому таке життя дуже подобалося, навіщо тоді працювати? Я після університету одразу знайшла роботу за спеціальністю та почала накопичувати гроші.

Мені дуже хотілося купити окрему квартиру. Я все ще жила з батьками, і мені було nрикро, що Ромі дістала квартира, а мені треба на неї заробити самій. До того ж батьки знали, що я кожну копієчку відкладаю на свою мрію, але все одно брали з мене гроші за їжу та комуналку. Після роботи я приходила втомленою і все, що залишалося мені від вечері – це картопля та макарони. Зате, якщо Рома приходив до нас у гості, то мама одразу готувала йому по 3 страви та все з м’ясом. Нарешті, я змогла зібрати необхідну суму. Решту я взяла в кредит на 6 років.

Коли батьки прийшли подивитись на мою квартиру, то у мами на обличчі читалася заз дрість. Тому що я змогла сама придбати собі квартиру краще, ніж у брата зараз. А нещодавно Рома заявив, що хоче одружитися. І мама тут же прибігла до мене і почала пропонувати помінятися з Ромою квартирами. Мовляв, у нього буде дружина, потім діти, а моя квартира більша за бабусину. З умовою, що я житиму в квартирі бабусі, без ремонту та тих зручностей, що є у моїй квартирі. Так ще й продовжуватиму платити за свій кредит. І тут я не витримала і висловила мамі всі свої обра зи, починаючи з дитинства. Після цього ми з мамою не спілкуємось, з Ромою теж. Зате мені іноді дзвонить тато, таємно від сім’ї…