Хлопець Зайшов У Наше Купе І Голосно Сказав Дівчині З Дитиною, Що Його Нижня Полиця. Те, Що Сталося Потім, Я Ніколи Не Забуду

ПОЛИТИКА

Я останнім часом, тільки, і чую від усіх, що люди, особливо які з маленькими дітьми, беруть квитки в поїзд на верхні полиці, тому що вони обходяться їм деաевше. А коли сідають у поїзд, просять людей, які ну, ніби переплатили за нижні полиці помінятися з ними. Знаєте, що вони кажуть, два варіанти є, що, або не було квитків на нижні полиці, або вони за дітей переживають, що вони можуть впасти з верхніх. Розповідаю історію саме про таку ситуацію. Їду я значить у плацкарті. У мене було верхнє місце, мені різниці особливо немає, я спати одразу лягаю, вранці прокидаюся і вже на місці.

На нижній полиці була бабуся, з іншого боку була молода дівчина з дитиною. У наше так зване купе, яке нічим не відділялося від інших, зайшов хлопець і голосно сказав цій дівчині з дитиною, що нижня полиця його. Коротше сkандалу не було, він чемно поступився їй місцем, оскільки вона з дитиною. Вона ж почала говорити, що вона поспішно купила квиток, бо дитину везе на лікування. І знаєте, що вона зробила, на мій подив, вона простягла йому rроші, це була різниця у вартості між верхньою та нижньою полицею.

Хлопець нічого не взяв з неї, мабуть, увійшов у становище. Ну і все, ось так закінчилася ця історія, можна ж вирішувати без сkандалів. Можна йти на поступки, наскільки це можливо. Цей хлопець міг взагалі нічого їй не поступатися, він, напевно, давно взяв собі квиток і міг піти на принцип з цією дівчиною з дитиною. Тільки, ось у чому справа, совість ніхто не скасовував. Будь там інша людина, по-іншому вихована, з іншими цінностями, вона могла б і сkандал влаштувати. Я думаю, і дівчина не брехала, напевно, і справді, не було квитків, ну почала б вона йому різницю повертати, якби це було брехнею з хво робою дитини. Доброта таки існує.