Чоловік Увесь Час Підозрював, Що Дружина Зраджує Його З Сусідом. Все Почалося З Тієї Ночі, Коли Сусіда Не Було Вдома…

ПОЛИТИКА

Нещодавно до Михайла зі Світланою у будинок, оселилися на одній сходовій клітці парочка Людмила та Вадим, у них росла донька такого ж віку, що й їхня дочка. Незабаром вони навіть потоваришували сім’ями. На новий рік до Свєти та Миші прийшли родичі, Мишко запропонував покликати сусідів, дружина не була nроти, з Людою у неї на той момент були вже добрі стосунки, вони були подружками. На святі Люда трохи перебрала з алkоголем, що чоловік задля безпеки відвів дружину до хати спати. Сам же пішов веселитися далі. Якоїсь миті, чоловік Люди – Вадик помітив, що у будинку немає Миші, і запропонував його дружині навідати дружину. Вони пішли до них у квартиру, на подив, двері були замкнені зсередини, її відчинив чоловік Свєти.

-Ти Що тут робиш? -Так, я просто вирішив подивитися, як там Люда, вона спить. І вона справді спала, свято продовжилося, але Вадику було не до веселощів, почуття ревнощів до дружини ще довго супроводжуватиме його. Сцени ревнощів та допити про ту ніч, у сім’ї Люди та її чоловіка не припинялися. Сkандал за сkандалом. Люда казала, що вона нічого не пам’ятає, Вадик же припустив, що дружина спеціально прикинулася n’яною, щоб усамітнитися з сусідом. У результаті одного дня, Свєта сусідка, дружина того самого Миші прибігла до сусідів вся в сльозах вона заявила:

-Чоловік мене покинув. Він сказав, що любить іншу і уникає мене. Люда стояла із квадратними очима, вона нічого не розуміла. А Вадик, розслаблений пішов гуляти з донькою, він навіть подумав, що вся ця ситуація зі Свєтою, це все йому говорило, що дружина точно не зраджує з сусідом. У результаті через тиждень і Люда йде від Вадика. Вона забрала доньку і пішла від чоловіка. У результаті, як з’ясувалося, коли Свєта вбиралася вдома, вона знайшла сімейний альбом Миші. За фотографіями вона зрозуміла, що її вже колишній чоловік і та сусідка, вони однокласники і взагалі раніше зустрічалися. А Вадик одного разу побачив нову, ну або вже стару парочку на вулиці, що гуляли за руки. Боляче і прикро йому стало, він зрозумів, що дружина більше ніколи не повернеться до нього.