На наступний ранок Надія прокинулася від плачу дітей. Валентини в палаті не було, хлопці плакали. На тумбочці лежав аркуш паперу …

ПОЛИТИКА

Надію привезли в пологовий будинок. Їхати вона не хотіла, адже ще не термін. Ну, прихопило спину, відпустить. А мама викликала швидку допомогу. Але на той час, коли приїхали, у дівчини відійшли води, сутички такі, що хоч на стіну лізь. Слідом за Надією привезли Валентину. Дівчина збиралася народити двійню. У передпологовій палаті лежали вдвох. Вони познайомилися і підтримували один одного в хвилини, коли здавалося — живіт рветься на частини. Народжували також разом. Надія на десять хвилин раніше, ніж Валентина. У Надії народилася дівчинка. Валентина народила двох красивих хлопчиків. Коли принесли в палату дітей, Валентина зазначила, що її хлопчики чимось схожі на дівчинку Надії. Вони лежали, розглядали своїх діток, розмовляли. Валентина виглядала сумною. Вона говорила, що йти після пологового будинку їй нікуди: чоловік, коли дізнався, що вагітна, втік.

Батьки як дізналися про це, вигнали з дому. Сказали, щоб не приходила. На наступний ранок Надія прокинулася від плачу дітей. Валентини в палаті не було, хлопці плакали. На тумбочці лежав аркуш паперу. Дівчина підійшла, прочитала і скрикнула. Валентина написала, що відмовляється від дітей. У самому низу дописала: » бажаю, щоб моїх синів виховувала Надія ». Від такого дівчина не могла відійти. Як можна кинути крихт, коли вони в мамі так потребують? З пологового будинку Валентина втекла. Надія зателефонувала чоловікові, розповіла про двох хлопчиків, яким швидше за все доведеться рости в дитячому будинку, а сама плакала. Чоловік відповів, що щось придумає. І дійсно, він придумав забрати їх додому і виховувати разом з донькою. Так і зробили. Через місяць родина поповнилася ще двома малюками. До речі, коли дітки підросли, вони всі були схожі між собою. Як таке може трапитися?