Ми через свекруху розлу чилися і я вийшла заміж вдруге. Треба було бачити обличчя колишнього та свекрухи, коли вони дізналися, що покупець їхньої трикімнатної квартири — мій новий чоловік.

ПОЛИТИКА

Ми з чоловіком нещодавно придбали квартиру. Із цією подією пов’язана дуже цікава історія.Я вийшла заміж вдруге. Першим моїм чоловіком був Юрій. Му дуже любили одне одного. Це було дванадцять років тому. Ми були гарною парою, всі нам заздрили. Але у всій цій ідеальній картині був один великий мінус – моя свекруха. Їй я чомусь одразу не сподобалася. Вона ніяк не могла примиритися з вибором сина і називала мене приживалкою.Тоді я ще була студенткою. З усіх сил намаrалася поєднувати навчання, роботу та роботу по дому. Щиро кажучи, у мене добре виходило . Я була гарною домогосподаркою, не моїй свекрусі ніяк не догодиш.

Вона інтенсивно переконувала його, що я його не люблю і зустрічаюся з ним лише через квартиру. Вони мали трикімнатну квартиру в центрі міста. Але Юрій не послухав маму, привів мене додому. Ми одружилися.- Вона доб’ється того, що тобі жодного квадрата цієї квартири не дістанеться, — говорила свекруха синові.
Наш шлюб тривав лише рік, і це заслуга свекрухи . Вона дорікала мені навіть шматком хліба, який вона купувала. Ми з нею не знаходили спільної мови. Юрій добре знав про це, але не хотів винаймати квартиру. Тож ми розлу чилися.Через десять років ми з Юрієм знову зустрілися. Подумаєте, доля. Не знаю, чи можна це назвати долею, адже я була вже заміжня, і ми зустрілися не в звичних обставинах?

Ми з чоловіком хотіли придбати квартиру. Ріелтор показував нам із чоловіком фотографії квартир, і я побачила серед них знайомі. Це були фото нерухомості колишньої свекрухи.Чоловікові теж сподобалася квартира, і вони з ріелтором поїхали на угоду. Я спеціально не поїхала з ними, адже свекруха не продала б квартиру, дізнавшись, що купую її я.Чоловік розповідав, що показували квартиру їм свекруха та нова дружина Юрія. Вона виявилася нахабною і пробивною, бо добилася того, щоб свекруха розміняла квартиру.

Після того, як договір про продаж було підписано, зателефонувала нам свекруха та попросила дати їм ще один місяць пожити там. Розмовляла з нею я, але, здається , вона не впізнала мене, адже після того, як я сказала, що не дозволяю їм це, вона стала скаржитися на невістку і плакатися в слухавку.Через деякий час я поїхала туди дізнатися, чи вони з’їхали, чи ні. Двері відкрили мені свекруху і після того, як дізналася правду, влаштувала скандал, мовляв , скасує угоду. «Я ж говорила, що ця квартира тобі не дістанеться» — говорила вона.Свекруха зателефонувала та покликала сина, а я покликала чоловіка. Він виставив їх на вулицю, поміняв замки і звелів їм більше не турбувати нас.Я не могла натішитися тим фактом, що квартира свекрухи тепер моя, і сподівалася, що друга дружина Юрія добре помститься за мене.