Коли родичі почали схиляти Ліду до того, щоб вона поділила квартиру, дівчина вчинила наймудрішим чином

ПОЛИТИКА

Коли поме рла бабуся Ліди, дядько Толя відмовився від квартири на користь племінниці. Ліді тоді було 19 років. Вона навчалася у коледжі. Дядько оnлачував її навчання. Робив він це потай від своєї сім’ї. І Ліда дуже вдячна йому. Потім вона вийшла заміж. Наразі у Ліди з чоловіком двоє дітей. Живуть вони у квартирі, яку вона отримала у спадок від бабусі. Квартиру чоловіка вони здавали. А ще одну купили в іпотеку . Через деякий час дядька Толі не ста ло. У нього залишився син Гриця. Йому було двадцять п’ять років. Він був одружений із Наталі. Вона старша за чоловіка на три роки. У них росте восьмирічний син від першого шлюбу Наталі.

Спочатку Гриця із сім’єю жили на орендованій квартирі. І ось кілька місяців тому вони з Наташею переїхали жити до тітки Каті. Після nохорону, родичі вирішили, що квартира бабусі мала бути поділена навпіл. Коли дядько живий, про це ніхто не згадував. А тепер вони стали вимагати, щоби була відновлена справедливість. До Ліди почали часто приходити Наталя та тітка Катя. Вони із заздрістю оглядали квартиру. А потім вони почали приходити поодинці , скаржилися один на одного, і кожна з них умовляла Ліду продати квартиру.

І ось одного разу вони випадково зіткнулися один з одним. Тьотя Катя саме йшла, а Наталя тільки прийшла. Вони подивилися один на одного з ненавистю і почали сваритись. І тут тітка Катя та Наташа об’єдналися проти Ліди. Вони вимагали, щоб вона продала квартиру та віддала їм гроші. Ліда їх вигнала та зачинила за ними двері. Звичайно, тітка Катя та Наталя на неї образилися. Тепер вони всім знайомим, друзям та родичам розповідають про те, яка Ліда жадібна, що вона забрала у них половину квартири. Це було рішення дядька Толі, і Ліда вважає, що нічого нікому не зобов’язана. А свою квартиру вона продавати не збирається .