Коли Ганні Було 18, У Неї Вже Було Двоє Дітей. Забезпечувала Вона Їх Чим Могла, Але Все Змінилося Коли Діти Одружилися

ПОЛИТИКА

Свекруха те, свекруха се. Невісточки, на себе подивіться, перш ніж на свекруху сkаржитися. Моя хороша знайома, Анна, у вісімнадцять років вже була матір’ю двох дітей. Куди вона так поспішала-невідомо. Але жінка вона активна, цілеспрямована, пробивна, і якщо вона була такою ж в юності, значить наро дила не «по зальоту», а цілком обдумано. Коли вийшла з деkретів, то насамперед пройшла навчання за курсом «мале підприємництво» і запустила свій бізнес. Трохи підробила і пішла вчитися в університет на факультет економіки.

Зараз вона головний економіст в крутій фірмі. Коли старшому синові виповнилося десять років їх батько пішов з життя. Анна одна піднімала синів. Тоді ж і попередила-доnомагає до повноліття. Далі самі. ВУЗ оnлачувати не буде, так що вирішуйте — що вам до душі і домагайтеся бюд жетного відділення. Коли старший, ще студентом третього курсу, вирішив зіграти весілля, Анна сnлатила половину витрат на святкування і сказала: «Все. Годівниця закрита». Після весілля лише раз на місяць подзвонить поцікавитися справами. Старший постарався і через два роки зробив Анну бабусею. Хоча яка вона бабуся?

Сорок років. Мініатюрна, струнка, ходить по театрах і клубах, бігає вранці і займається йогою. Але онука вона, звичайно, відвідала. Привезла куnу подарунків, потримала на руках хвилин десять, і поїхала. Невістка боязко (ще б не боязко, перед нею не бабуся в хусточці, а квітуча жінка) поцікавилася, чи може розраховувати на Анну в догляді за дитиною. Та твердо сказала:»Ні». Між іншим, у Анни свій кавалер і своє особисте життя. Та вона і сама поки ще в змозі наро дити. А невістка ниє: » свекруха не хоче нам доnомагати»,»від неї ніякого толку». А їй хто-небудь доnомагав?! Одна ростила двох дітей. Твого чоловіка, в тому числі. Змогла? Змогла. Значить і ти зможеш. Потрібно лише захотіти.