Я хотіла продати коляску. Подзвонила жінка і каже, що хоче, щоб я доставила коляску. Я відмовилася. Вона прийшла сама, назвала мене աахрайкою і

ПОЛИТИКА

Я була ваrітна, коли ми з чоловіком почали вибирати коляску, тільки повинні були купувати з рук, адже не могли собі дозволити нову. Протягом всієї ваrітності ми вибирали, порівнювали, кожен день нові моделі, нові пропозиції. Нарешті, наш вибір зупинився на хорошому варіанті. Ми придбали її вже після полоrів. Коли в перший раз я вирішила спуститися погуляти з дитиною, я помітила, що коляска дуже важка і громіздка. Навіть в ліфт вона не помістилася. Я була змушена тягати ее з шостого поверху вниз і назад. Те, що вона міцна і якісна, я можу підтвердити, але незручна. Ми вирішили продати її і купити іншу. Сфоткали, завантажили фотки на сайт і стали чекати.

Поступово з’явилися клієнти. Один чоловік навіть подзвонив через 7 хвилин. Він був дуже зацікавлений, а я дурна проговорилася, що вона куплена з рук. Він заявив, що не хоче купувати коляску з третіх рук. Не встигла додати, що ми її користувалися лише раз, він кинув трубку. Ну, а після зателефонувала одна жінка, і почала прибедняться: — Мені так сподобалася ваша коляска. Вона красива, якісна і ціна зручна. Але знаєте, ми живемо в області, і у нас немає машини. — Зрозуміла, а що ви від мене чекаєте? — Мені тпотрібно, щоб ви доставили її. — Можу відправити по пошті, але це буде коштувати дуже дорого.

— Дівчино, ви можете на машині приїхати і привести. Складно чи що? — Так, у мене новонароджена дитина. До того ж, ви бачили ціни на бензин? Ні, дякую. На наступний день вона написала мені, мовляв, приїде за коляскою. Я чекала її цілий день, але вона так і не з’явилася. Скоро я забула про неї і стала чекати інших дзвінків. І ось одного разу, коли ми з сином були в гостях у бабусі, дзвонить мені та жінка: -Виходьте, я на місці. — У сенсі? Під нашим під’їздом? — Так, виносьте. — Жінко, нічого, що ви мене не попередили? Мене немає вдома. — Що? Значить я їхала з дитиною сюди даремно? Так ви աахрайка! Загалом, я передумала продавать їй коляску. Таку поведінку я не потерплю!