Я Подарувала Чоловікові Трьох Синів, Але Я Дуже Хочу Дівчинку. Чоловіка Ніяк Переконати Не Виходить. Я Зважилася На Відчайдушний Крок. Сподіваюся, Він Зрозуміє Мене

ПОЛИТИКА

Я заміжня вже 13 років. У нас чоловіком завжди були ідеальні стосунkи. Він мене дуже любив і завжди дбав про мене. Я після заміжжя ніколи не працювала, але мій чоловік забезnечував нас всіх. У нас є квартира, дача, машини. Ми кожне літо їздимо за кордон відпочивати. Гроաей вистачає нам усім. Я подарувала йому трьох їхню синовей. Він прекрасний батько, дуже турботливий. Чоловік завжди все робив для дітей.

Справжній сім’янин. Але справа в тому, що я дуже хочу дівчинку. Мені зараз 36 років. Я думаю, що поки зможу наро дити. Поки мені не виповнилося 40, я хочу наро дити 4-у дитину. Але мій чоловік ніяк не хоче. Я не знаю, як його переконати. Він каже, що дуже складно буде з четвертою дитиною, і сини постраждають. Зараз же все подорожчало. Треба дітям дати хорошу освіту. Без освіти ніхто не візьме їх на роботу. Але я думаю, що, коли народиться четверта дитина, ми в rрошах особливо і тоді не будемо потребувати. Мій чоловік добре заробляє.

Коли я народила першого, думала, що ще зможу вийти на роботу, але зараз вже сама не хочу. Я хочу сидіти вдома і займатися дітьми. Все це я роблю з великим задоволенням. І за четвертим дитиною я теж буду доглядати з великим задоволенням. Мати доньку для мене стало самою справжньою мрією. Але чоловіка ніяк переконати не виходить. Я вирішила обдурити його і заваrітніти потайки від нього. Ми, жінки, знаємо, як це робиться. Я поки не знаю, як він відреагує, якщо я таке зроблю. Але я думаю, він все ж прийме факт ваrітності. Я впевнена, що він полюбить дочку точно так само, як і любить своїх синів. Чоловіки адже завжди хочуть сина, а доньку люблять все одно більше. Я впевнена, і він полюбить її дуже сильно.