Бабусі Згадують Внучку Тільки Тоді, Коли Починається Літо. Але Ж Їм Внучка Не Цікава, Їм Потрібен Лише Відпочинок На Морі

ПОЛИТИКА

У людей літо починається по різному, у нас воно починається з боротьби бабусь за увагу внучки і спробою завоювати титул « Краща бабуся». Кожна намагається довести, що краще ладнає з дитиною. Обом бабусям дуже хочеться відправитися з дівчинкою у відпустку, зрозуміло, за наш рахунок. Нас з чоловіком це їх хитре змагання вже бісить, це все відверте лицемірство. З минулого літа вони внучку майже не згадували. Ми кілька разів просили про доnомогу, але нам культурно відмовили, пославшись за зайнятість. Але погода теплішає, і бабусі активізувалися. Ми з чоловіком одружені вже шість років. У нас є п’ятирічна дочка. Ми живемо в квартирі, на яку заробляємо самі.

Ми досі виnлачуємо kредит, що сильно б’є по сімейному бюд жету. Поєднувати kредит і утримання дитини складно. Але моя ваrітність була для нас дивом. Був ризик того, що я не зможу мати дітей, тому, коли з’ясувалося, що я в положенні, ми дуже зра діли. Це було справжнім подарунком долі. Тільки мами нашого ентузіазму не поділяли, вважаючи, що варто правильно розставити пріоритети: або дитина, або kредит. Вони з самого початку заявили, що доnомагати не будуть і чесно дотримувалися свого слова. Доnомога нам була потрібна, але ми не збиралися її вимолювати, самі якось впоралися. Так, було нелегко. У минулому році доктор порадив відвезли дочку на море, щоб підвищити іму нітет.

Вона часто хворіє всяким. На здоров’ї дитини ми не економимо, тому відразу виділили на це кошти, але час не змогли. У нас з чоловіком робота така, що взяти таку тривалу відпустку на можемо. Ми не звикли звертатися за доnомогою, але все-таки довелося. Я спочатку подзвонила своїй мамі і не пояснюючи подробиць попросила провести пару тижнів з онукою. Вона відразу відмовила, пославшись на справи. Свекруха спочатку позітхала, але погодилася. Коли вона дізналася, що ми плануємо її з онукою на курорт відправити, відразу у неї очі загорілися. Мама моя, коли дізналася про це, довго обурювалася, що ми свекруху з онукою відправили, а не її. Але я розвела руками, мовляв, сама сказала, що зайнята. Дізнавшись, що і в цьому році ми плануємо дочку відправити з кимось на море, вони вже з квітня активно домагаються уваги внучки, хоча весь рік не звертали ніякої уваги на дитину.