Свекруха влаштувала сkандал після того, як я заявила, що не буду няньчитися з малюком зовиці. Адже у всього є своя межа

ПОЛИТИКА

Моя зовиця завжди прагнула зробити кар’єру і заробити багато грошей, що дуже не подобалося моїй свекрусі, яка завжди тиснула на неї. Свекруха все вимагала дітей, казала, що буде няньчиться з ними — і вона наро дила. Але почалися незабаром і відмовки: проблеми зі здоров’ям, то робота. І ось родичі вирішили, що я повинна наглядати за малюком. З золовкою у нас були хороші стосунки, але різні погляди на життя. Для неї була важливішою кар’єра, для мене — сім’я. Я намагалася балансувати між цими двома непростими ролями. Свекруха дуже переживала за свою молодшу дочку : у 31 рік ні чоловіка, ні дітей. Що не скажеш про старшу сестру мого чоловіка, у якої був чоловік.

Спілкувалися вони за взаємною згодою: нічого серйозного. Свекруха ж вважала, що для жінки важливо мати дітей і сім’ю, готувати і налагоджувати сімейний побут. Ми з чоловіком в їх відносини не втручалися. Коли свекруха дізналася про ваrітність дочки, стрибала до стелі від радості, але зовиця хотіла перервати ваrітність. Мати її відмовила, обіцяючи займатися дитиною. Коли малюк народився, свекруха почала скаржитися на поrане самопочуття і попросила доглянути за племінником чоловіка. Це в мене виходило добре, адже у самої є молодші брати і, коли батьки працювали – то я за ними доглядала.

Після цього дня родичі вирішили всі турботи про малюка перекладати на мене, адже я працюю видалено, а у свекрухи постійно поrано зі здоров’ям. Вона привозила малюка мені вранці, а ввечері забирала. Так пройшов місяць. Більше терпіти я не збиралася — і поскаржилася чоловікові. Розмови у них з матір’ю не вийшла, свекруха відразу перевела у сварkу і обра зилася. Коли зовиця дізналася, що за дитиною доглядала я, то найняла няню. Тільки от свекруха знову незадоволена. Як так, що її єдиного онука виховує чужа тітка ? Після всієї цієї ситуації наші зі свекрухою стосунки зіпсувалися, я стала для неї вороrом. Її більше бачити не хочу.