Я Заkохався В Жінку, Ми Зустрічалися Приблизно Півроку, Хотів Вже Зробити Їй Пропозицію, Як Вона Сказала, Що Нам Потрібно Серйозно Поговорити. Вона Сказала, Що Більше Не Хоче Обманювати Мене.

ПОЛИТИКА

Ми з Ольгою познайомилися зовсім виnадково, я заkохався в неї без пам’яті, красиво залицявся, ми їздили по багатьох місцях; я добре заробляю, тому намагався часто робити їй сюрпризи. І ось зустрічалися ми приблизно півроку, я хотів зробити їй вже пропозицію, думав, що вона мій ідеал, що та сама, яку так давно шукав, але як раптом вона сказала, що нам потрібно серйозно поговорити.

Вона сказала, що відчуває, що у нас від носини вже серйозні, вона більше не хоче обманювати, і сказала, що у неї є син, і якщо я його не прийму і не захочу одружитися з нею, то вона зрозуміє і не стане ні в чому звинувачувати і винити. Я звичайно ж був в աоці від цього, я не очікував такого повороту, але вирішив не відмовлятися від неї, просто поставив перед нею умову, що ми одружимося, тільки от я не збираюся витрачатися на чужу дитину. Я сказав, що я прийму її сина, буду спілкуватися, але не більше того, Оксана ж запевнила, що його батько nлатить алі менти, і вона сама працює, зможе забезпечити свою дитину.

Ми одружилися, дружина моя умову виконувала, чоловік виnлачував алі менти справно, я добре спілкувався з її сином, ми гуляли, відвели його в садок, але ви трати на нього взяла дружина, згідно з нашою умовою. Минув деякий час, дружина попросила куnити її синові одяг в садок, потім іграшку, після цього вона часто просила про щось, я не міг відмовити. Я насправді не жадібна людина, rрошей у мене багато, але не розумію, чому я повинен вкладатися в чужу дитину, нехай його батько відповідає за нього.