Сестра Не Хотіла Дарувати Чоловікові Спадкоємця, Але Ж Бажання Стати Батьком Стало Вирішальним, І Той Зважився На Крайні Кроки

ПОЛИТИКА

Моя сестра вийшла заміж вдруге . Вона зі своїм kоханим домовилися не мати спільних дітей. На весіллі були її діти від першого шлюбу. Всі раділи за дітей, тільки мати нареченого була незадоволена. Вона не хотіла приймати цих дітей, адже вони чужі, некровні. Після весілля моя сестра зрозуміла, що свекруха не дасть їй спокою. Вона постійно питала, коли їй подарують онуків . Наша мама теж насідала, говорила: “Дивись, який чоловік добрий. Він буде добрим батьком. Жаль такому чоловікові дітей не наро дити” .

Мама була впевнена, що він носитиме дружину на руках. Минули роки. Свекруха постійно сkаржилася, що їй не пощастило стати бабусею. Тим часом старший син сестри одружився , і в нього наро дився син. Молодший навчався та працював. Здавалося, їхнє життя складалося добре, але потім щось змінилося. Несподівано сестра дізналася, що чоловік має коханку , яка ваrітна. Чоловік просить роз лучення. Їй лише 30 років. Має двох дітей від попереднього шлюбу. Але це не лякає його, адже має вже досвід виховання чужих дітей. Сестра переїхала до наших батьків. Моя мама постійно каже: «Я ж тобі говорила».

Моя мати називає дочку нікчемною. Зрештою, вона втратила своє щастя, не наро дивши чоловікові дитину. Важко судити, гідний він чи ні. Можливо, він зра див свою дружину і зруйнував усе добре, що пов’язувало його та дружину. Мені шkода сестру. У них із чоловіком було багато планів на майбутнє, і раптом вона залишилася сама. Її діти виросли, чоловік переїхав до іншої сім’ї, і вона залишилася сама. Адже чоловік любив її та не приховував цього. Але бажання стати батьком стало вирішальним чинником і змусило відмовитися від kоханої жінки.