Дізнавшись Про Її Ваrітність, Він Просто Зібрав Свої Речі І Зник, Але, Як Виявилося, У Долі Були Інші Плани Для Неї.

ПОЛИТИКА

Красива темноволоса молода жінка чекала відправлення поїзда. Диктор оголосив, що поїзд вирушає за 15 хвилин. У її голові почали з’являтися яскраві образи того, що чекало на неї в столиці. Навчання в престижному університеті і, можливо, вона знайде там своє справжнє kохання. Наступного ранку дівчина стояла перед офісом компанії. Вона хотіла влаштуватися на роботу у цій компанії. Великі вікна, сучасні меблі та привабливий блакитноокий чоловік, який працював у компанії менеджером з персоналу.

Він був на п’ять років старший за дівчину, але його супроводжувала удача: він уже почав успішно підніматися кар’єрними сходами. Його поважали співробітники і він був популярним серед дівчат завдяки своїй сліпучій посмішці. Молода особа зуміла вразити хлопця своєю красою, і за тиждень він запропонував її жити під одним дахом. У них почався бурхливий роман, але ваrітність зруйнувала ідилію. Вона не була впевнена, як він відреагує на цю новину, оскільки він казав їй, що ще зарано заводити дітей. Того вечора він повернувся додому з роботи, обійнявши дружину, спитав, що в них буде на вечерю. Вона показала йому фотографію.

Побачивши знімок УЗ Д, він розлютився, почав кричати, голосити, потім зібрав речі і пішов, залишивши її на самоті. Вона сподівалася, що він скоро повернеться, бо любить її. Але він не з’явився. Того дня вона прокинулася рано-вранці з сильним головним бо лем. Вона насилу встала з ліжка і вирушила на роботу. Був звичайний робочий день. Але саме цього дня її життя змінилося. Керівництво зателефонувало їй і повідомило, що тепер вона буде керівником відділу кадрів. Тепер, відразу, вона стала сильною і незалежною жінкою, яка також є прекрасною матір’ю.