Затіяла Генеральне Прибирання Вдома З Дітьми, А Свекруха, Прийшла, Мовляв, Взяти Онука На Прогулянку. Тут Я Не Стерпіла Вже

ПОЛИТИКА

У мене друге заміжжя. Від першого чоловіка у мене є дочка шкільного віку, а від другого чоловіка – син. А також я зараз вагітна, і мій малюк наро диться через два місяці. З-за карантину ми з дітьми не виходили з дому, і я вирішила зробити генеральне прибирання разом з дітьми. Я особливо їм багато справ не давала, але вони все-таки доnомагали мені. З-за зайнятості для приготування не знаходила часу, і тому ми замовляли вже готові страви.

З животом мені було дуже важко рухатися, тому чоловік теж доnомагав мені, коли знаходився вдома у неробочі дні. В один з цих метушливих днів чоловік подзвонив мені і сказав, що його мама хоче прийти і забрати сина на прогулянку. Я сказала чоловікові, що ми зайняті, і щоб вона прийшла за онуком в інший раз. Але вона все одно наполягла на своєму. я сказала, що ми зайняті і не знаємо коли закінчимо. Вона стала чекати. Минуло багато часу, я сказала, що не знаю коли закінчимо, може бути, будемо працювати весь день.

— Ми не збиралися приймати гостей, тому я прошу, щоб ви пішли і наступного разу, коли захочете погуляти з онуком, порадилися зі мною заздалегідь. Природно, через це був великий сkандал. Я не стала підкорятися матері чоловіка, і ми довгий час не спілкувалися. Але все змінилося після народження мого малюка. Свекруха зрозуміла, що не може без онуків і стала узгоджувати свої візити зі мною. Мені здається, що все було чесно, оскільки куди і коли піде дитина, повин на вирішувати тільки мама. Правда, на початку я була трохи грубою, але дала зрозуміти, що не дозволю контролювати мене і мою родину.