Чоловік сказав мені, що йому не вистачає грошей для пральної машинки, а коли я пішла в гості до свекрухи, то дізналася чому у нього грошей не вистачало

ПОЛИТИКА

Зі свекрухою я познайомилася ще до заміжжя, я зрозуміла, що наші відносини будуть хорошими тільки в тому випадку, якщо ми будемо жити далеко один від одного. Коли чоловік сказав, що ми будемо жити з його мамою в трикімнатній квартирі, я запропонувала переїхати до мене. Квартира була маленькою, але проте без свекрухи, яка так і чекала випадку, щоб висловити своє невдоволення. Ви не повірите, як мені сkладно було, адже свекруха кожні вихідні приходила до нас, роздавала свої поради, було просто жа хливо, я не знала вже, куди подітися.

Чомусь останнім часом вона не з’являлася, я вже думала, що можна радіти, як виникла нова nроблема. Справа в тому, що пральна машинка перестала працювати, чоловік покликав майстра і йому сказали, що не можна виправити, потрібно купувати нову машину. Чоловік потім сказав мені, що зараз у нього проблеми на роботі, платять дуже мало, тому мені доведеться прати руками. Я просто в шоці була, адже у мене маленька дитина, як я буду встигати, та й прання я роблю кожен день, як це все я буду руками робити. Я розуміла, що зараз дуже складно, тому нічого не говорила, відкладала кожну копійку, кожен день я прала руками, мені було дуже складно, спина боліла.

Я довго вмовляла чоловіка взяти нову машинку, він говорив, що зараз не час. Я вже втратила надію на те, що чоловік зрозуміє і купить це, тому більше не відкривала цю тему. Минув деякий час, я стала помічати, що свекруха не з’являється, ми вирішили поїхати до неї, і як я була здивована, коли побачила у неї (M/V) новий плазмовий телевізор, пральну машину, і телефон Айфон — останнього випуску. Ми приїхали додому, і я влаштувала скандал: чоловік сказав, що їй потрібна була ця техніка, а телефон подарував на день народження, я вирішила подати на розлу чення.