Мені було дуже nрикро, коли про невірність дружини дізнався від своєї kоханки

ПОЛИТИКА

У мене склалася дуже дивна ситуація. Так вийшло, що моя коханка-найкраща подруга моєї дружини. Так, і таке в житті трапляється. І вона знає всі таєм ниці і секрети моєї дружини, деякі з них вона розповідає. До цього моменту всі таємниці були для мене і так відомі, адже ми з дружиною 10 років у шлюбі. І ось kоханка сказала, що сьогодні розповість щось таке, чого я вже точно не очікую. Спочатку я намагався відгадати, але нічого не виходило, і ось вона не витримала і сказала: — Та все просто, твоя дружина тобі зра джує.

— Чого… бути такого не може, вона не могла, вона не така! — Але ж і ти їй зра джуєш, чого дивуєшся. Ви один одного стоїте. Я розповів своїм друзям цю ситуацію. І навіть попросив поради, але ніхто з них з такою ситуацією раніше не стикався, однак, мій близький друг сказав: — Краще скажи дружині свою правду, що і ти їй зраджуєш. Вона тут же зізнається, що сама теж перед тобою ви нна. — Ну і навіщо мені все це робити?

— Тому що ви станете квитами, і тоді більше не доведеться зраджувати і руйнувати сім’ю, ви почнете все спочатку. — Але ж ламати не будувати, це буде довго… спочатку довіру відновлювати доведеться, потім доводити їй щось. А найжахливіше, так це те, що у мене не буде kоханки. — Так якщо у тебе є kоханка, що ти до дружини пристав? Раз тобі зраджувати можна, їй чому не можна? — Тому що від неї я такого не очікував. Я все життя думав, що вона та сама, яка залишиться вірна мені до кінця.