Одного Разу Моя Дружина Повідомила, Що Повинна Відвідати Маму На Пару Днів. Після Приходу Вона Таке Розповіла, Що Я Думаю Про Роз Лучення.

ПОЛИТИКА

Зі своєю першою любов’ю я познайомився ще в роки навчання в університеті. Вона була з іншої групи, і у нас відразу спалахнула взаємна симпатія один до одного. І ось, коли ми, нарешті, закінчили університет, а ми тоді зустрічалися вже майже рік, я відразу ж вирішив зробити їй пропозицію руки і серця. Так і почалося наше подружнє життя.

Жили ми не на широку ногу, але і не бідували. Ми обидва працювали, але моя зміна закінчувалася раніше зміни дружини, так що я приходив раніше і готував їй вечерю. Незабаром це стало традицією. Я дарував їй квіти, різні подарунки і дуже любив її. Так ми жили вже два роки і планували завести дітей. Одного разу моя дружина повідомила, що повин на відвідати маму на пару днів. Я поїхати з нею не міг через роботу, і потім весь тиждень я неймовірно су мував за нею.

У моменти розлуки, на зразок цього, завжди розумієш, наскільки ти прив’язався до когось. Після приходу вона була дуже мовчазна і поводилася якось відстороненіше, ніж раніше. І ось через пару днів вона розповіла, в чому справа. Виявилося, в місті мами вона зустріла любов свого дитинства і віддалася емоціям … дружина зрадила мені. Мені трохи не сподобалося, що, розповівши мені про це, дружина була так впевнена, що це зійде з рук. Я до таких речей ставлюся дуже жорстко і, чесно кажучи, подумую про роз лучення.