Свекруха Отримує Насолоду, Коли Принижує Мене При Гостях. А Остання Її Витівка Просто Вивела Мене З Себе

ПОЛИТИКА

У мене стосунkи зі свекрухою одразу не склалися. Але я думала, що мине час і ми ще зможемо якось порозумітися, не чужі вже люди. Але цього не сталося. Хоч ми й бачимося тільки на свята, і то для мене це багато, вона завжди знайде привід мене принизити або зганьбити перед гостями. Вона може спокійно сидіти на дивані, а потім різко підбігти до шафи з посудом, дістати звідти чисту чашку і почати її перемивати. І все це при гостях чи сусідах, щоб вони бачили та зрозуміли, яка я погана господиня. Вона навіть один раз прикинулася, що отруїлася моїм салатом.

Хоча я його їла, мій чоловік теж і нічого з нами не трапилося. А вона потім розповідала, як у неї піднялася темnература, всю ніч була блювота, адже вона крім мого салату більше нічого того дня не їла. Я їй не повірила, але шоу вона влаштувала кумедне. Або коли я починаю щось розповідати, то свекруха голосно поправляє мої мовні помилки, або каже, що я неправильно наголос ставлю. А потім починає мені всі правила мови розповідати, натякаючи на мою безграмотність.

Цього разу я вирішила просто ідеально підготуватися до гостей. Я з самого ранку робила салати, готувала курку. Прийшла свекруха і почала переробляти мої салати, вона їх повністю зіпсувала. Адже вони стали огидно несмачними. А потім вона почала розповідати свою історію про хибне отруєння при всіх гостях за столом. У мене вже полилися сльо зи з очей, я більше не можу терпіти цю жінку, вона псує все життя. Я так любила готувати для чоловіка, а зараз мені навіть страաно до кухні наблизитися.