Мені прийшла дивна смс-ка. Там було зазначено, що я повинна зібрати речі і покинути будинок чоловіка. Далі прийшов дзвінок від якоїсь жінки. Вона сказала

ПОЛИТИКА

Я поверталася додому пізно ввечері, раптом мене оточили якісь хлопці. Але тут з’явився високий і сильний чоловік, він наляkав хлопців і ті швидко втекли. Чоловік провів мене до будинку для більшої безпеки, він взяв мій номер телефону, і ми стали більше спілкуватися. Його звали Василь. Вася щовечора чекав мене після роботи, і ми кудись разом йшли гуляти. А через пару місяців я зрозуміла, що ваrітна. Я відразу повідомила Васі, а він зробив мені пропозицію в той же вечір, я погодилася. Так я переїхала жити до нього, але він жив разом зі своєю мамою. Моя свекруха мене дуже добре прийняла, була рада тому, що у неї скоро з’явиться онук.

Мама була зовсім не схожа на свого сина. Вона була такою ніжною і милою жінкою, а Вася такий грізний і часом грубий. Я вийшла в декрет, а Вася став підробляти, де міг. То на будівництві, то вантажником або охоронцем. Від мами Васі я дізналася, що у нього були проблеми з законом, і він навіть си дів пару років за зл одійство. Мене цей факт зляkав, але його мама сказала, що тепер він змінився. А потім з’явився дивний приятель Васі. Він мені відразу не сподобався, якийсь грубіян з дивними звичками. Він запропонував Васі роботу, але потрібно було їхати за місто кожен день. Вася погодився, він розумів, що потрібно годувати сім’ю, тому брався за будь-яку справу. Поки Вася заробляв гроші, я вже наро дила йому сина.

Свекруха добре допомагала з дитиною, і я вийшла на роботу теж. А потім мені прийшла дивна смс-ка. Там було зазначено, що я повинна зібрати речі і покинути будинок Васі. Я показала повідомлення свекрусі, але вона сама була в невіданні. Далі прийшов дзвінок від якоїсь жінки з дуже грубим хрипким голосом. Вона сказала, що є kоханкою Васі, і вимагала, щоб я зібрала свої речі і поїхала з його квартири. Але свекруха встала на мою сторону, квартира була записана на неї, вона переписала її на онука і сказала, що ні в якому разі не вижене мене з дитиною. З того моменту дзвінки припинилися, а Вася написав мені, що зустрів свою любов життя. І зник.