Після роз лучення Ірина вирішила nродати старе колесо чоловіка, і виставила фото на сайті оголошень. Через день на мобільний надійшло дивне повідомлення.

ПОЛИТИКА

— Ну навіщо йому це старе колесо з вигнутими спицями? Точно! Це ж не колесо, а моє життя. Така ж зламана і нікому не потрібна. Минуло десять місяців, але саме в ту мить вона зрозуміла, що потрібно змінювати своє життя. Виявляється, чоловік давно подав на роз лучення, і їх вже офіційно розвели. А вона бідна стоїть зі сміттєвим мішком в руках і все ніяк не може зрозуміти, з чого почати нове життя. В один день всесвіт ніби дав сигнал Ірині. Вона взяла з ліжка телефон, щоб розмістити оголошення. Викидати було шkода, все-таки вона порівнювала це зі своїм життям…

Години не минуло, як на мобільний телефон надійшло повідомлення: «Я заберу ваше колесо». Ірина вперше за кілька місяців посміхнулася. Вона була здивована. І кому може знадобитися проржавіле колесо? У відповідь на повідомлення вона написала свою адресу. — Здрастуйте, ви за колесом? — запитала Іра у чоловіка, що стояв у коридорі. — Так, саме за ним, — посміхнувся той і засліпив господиню своєю білою посмішкою. — Ви, мабуть, здивовані. Але повірте мені, я та людина, яка іржавому і пошарпаному колесу подарує абсолютно нове життя. Мене звати Сергій, я дизайнер.

Вінтажні предмети — найкраще, що є на світі для мене. Ірина уважно слухала чоловіка і одночасно вивчала його зовнішній вигляд. — Тримайте, Сергію, ось оє колесо, я повністю довіряю його вам-сказала жінка і посміхнулася у відповідь. Минув час. Ось Іра знову стоїть на балконі і уважно його слухає. Але це вже інша Ірина — життєрадісна і неймовірно красива. Вона дивиться на світильник, який витончено вписується в новий дизайн. — Сергію, — звернулася Іра до чоловіка. Досі не розумію, як ти примудрився в тому старому колесі розглянути таку красу? Але на це питання, чоловік не відповів. Він лише широко посміхнувся і зробив крок у бік Ірини, щоб міцно її обійняти.