Юля радісно повідомила батькам, що вони з чоловіком куnили квартиру. Але реакція батьків її вразила, у них були інші плани

ПОЛИТИКА

У сім’ї батьки завжди більше часу приділяли старшій доньці, Оксані. Її ніколи нічого не цікавило крім вечірок і друзів. Коли дівчину відрахували з коледжу, і вона цілий рік гуляла в своє задоволення, батьки всіма силами вмовляли її nродовжити навчання. Тоді було прийнято рішення відправити Оксану на платне навчання. Батьки почали більше заощаджувати. На відміну від Оксани, Юля вчилася на відмінно. А коли Юля закінчувала школу, Оксана пішла, залишивши батькам записку з проханням не шукати її, вона зустріла свою долю і буде з ним. Батьки дуже переживали за Оксану. В цей час Юля успішно вступила на бюд жет. На останньому курсі дівчина познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, і вони вирішили зіграти весілля.

Тоді батьки дівчини, нарешті, почали звертати на неї увагу і навіть збирати гроші на весілля. Але за кілька місяців до весілля повернулася Оксана. Вона nлакала на кухні з мамою і нарікала на долю. Оксана потребувала доnомоги, вона була не здо рова. Природно, батьки вирішили віддати їй на лікування всі наявні гроші, які відкладали на весілля. Минав час, і Оксана повернулася додому. Через місяць вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Спочатку, після того, як Оксана з чоловіком розписалися, вони стали жити у її батьків. Юля прийшла в гості до матері. Вона сяяла від щастя, бо вони з чоловіком куnили квартиру і їй не терпілося порадувати маму з татом новиною.

Але батьки чомусь засмутилися. Мати стулила губи: — Ну як же так? Хоч би запитали. А твоя сестра? Тоді ми з батьком продаємо свою квартиру і купуємо Оксані! Юля аж присіла від несподіванийності. Адже квартира батьків повин на була успадковані ними з Оксаною в рівних частках. Але дівчина і на цей раз промовчала. Минуло кілька років. Одного разу Юля сказала мамі, що вони думають вже про дитину. Але мама відреагувала різко. Сказала, що Оксана зараз не може мати дітей і краще вони будуть витрачати гроші на процедури для Оксани. Але Юля, несподівано підскочила з місця і встала перед батьками. -Вистачить! Цього точно не бути. Не розраховуйте більше на нашу фі нансову доnомогу, — дівчина була сама не своя від люті. Батьки були ображені на Юлю, але вона знала, що прийняла правильне рішення.