Коли чоловіка не було вдома, я у дворі побачила молоду і елегантну жінку. Вона представилася дружиною господаря. В той момент я не могла стримати себе

ПОЛИТИКА

Мені вже давно за 50, але я, як наївна дурепа, прийняла бре хню за правду і трохи не занапастила своє життя. Чоловік пішов до іншої, я одна виховувала дітей — звичайна історія. За повпро час у мене не було іншого, і раптом я зустрічаюся з цікавим чоловіком. Він теж розлу чений, колишня дружина живе в іншій країні, а сам він живе у селі. Після декількох побачень і безлічі телефонних дзвінків мій новий залицяльник запросив мене до себе на дачу. Я погодилася, а от моя дочка була проти наших відносин, думала, що він звичайний аферист і точно обду рить мене. Загалом, не послухала я нікого і поїхала за своїм щастям.

Літній чоловік зустрів мене, виділив свою кімнату, тепло прийняв. В той день ми за чашкою чаю обговорили погоду, життя наших дітей, маленькі пенсії і досить пізно лягли спати. Наступного ранку я прокинулася тільки в десять, а господар поїхав в місто за важливій справі і залишив мені записку про це. «А не порадувати його смачним десертом»: — подумала я і взялася за готування. І раптом чую кроки у дворі, думаю, коханий повернувся, а там якась молода елегантна жінка. Вона представилася дружиною господаря.

Після почутого я була не в собі, зібрала свої речі, залишила пиріг в духовці і в прямому сенсі цього слова втекла додому. Значить він мене обдурив, сам одружений, а приводить додому kоханку, тобто мене, поки дружина в роз’їздах. Минуло кілька днів. Ми з онуком гуляли по парку, як раптом до нас підходить цей негідник і просить дати йому можливість все пояснити. З’ясувалося, що його колиաня приїхала до нього за ключами від власного будинку, і побачивши мене вирішила представитися дружиною, намагаючись нашкодити йому. Ось вже рік, як ми зустрічаємося, я навіть думаю, переїхати до нього назовсім.