Здавалося Життя Налагоджується, Але Раптом Траrічний Виnадок Забрав Його Ко Хану Дружину. Лише Після Цього Чоловік Дізнався Про Неї Дещо Хвилю Юче

ПОЛИТИКА

Для Стаса батько був прикладом зразкового глави сім’ї. — Чоловік повинен бути добувачем в сім’ї. Крім того, він зобов’язаний справлятися з дрібним ремонтом по квартирі і домашньої техніки. Крім цього, він пови нен захищати свою сім’ю те, що навчав його батько. І Стас все життя слідував настановам батька… Вони з Оленою одружилися по любові. Великої любові. Його дружині приносило задоволення будити чоловіка словами: — Коханий, прокинься! Кава готова, — ніжно говорила вона, з посмішкою дивлячись на Стаса і тримаючи в руках чашечку ароматного напою. — Спасибі, щаст моє, — відповідав він, відкриваючи очі.

Потім він вирушав на роботу. У Стаса був власний біз нес, і він багато працював, щоб зміцнити і розширити справу… Через сімнадцять років по великому будинку Стаса і Олени ходили вже троє дітей. Старший, підліток, спадкоємець, і дві дівчинки-близнючки десяти років. Олена виявилася справжньою супер-мамою. Іноземні мови, спортивні секції, художні гуртки. Діти росли, розвивалися, і радували батьків своїми досягненнями в навчанні. У всьому, що стосувалося бізнесу і сім’ї у Стаса і Олени був прогрес. Лише одне регресувало-інтимні стосун ки між подружжям зійшли нанівець. Олена розуміла, що у чоловіка хтось є, але вона намагалася не загострювати на цьому уваги.

— Кри за середнього віку, — зітхала Олена, — але я люблю його і дітей. І живу заради них… Рік тому, в результаті Д ТП, Олена пішла в інший світ . Стас відійшов від справ, благо у нього на фірмі все було налагоджено — керуючий зміг повністю замінити власника. Стасу залишалося лише контролювати час від часу свій біз нес. Тепер він і тато, і мама. Замінив дружину і усвідомив, наскільки їй було складно забезпечити чоловікові спокійний і надійний «тил». — Я зовсім не помічав її працю. Але ж багато в чому завдяки їй, я зміг домогтися успіху. Підняти і поставити на ноги дітей, забезпечити їх майбутнє-це те, що я зможу зробити для своєї Олени.