Всю дорогу до дочки я думав, що несподівано приїду і на чомусь зловлю її. Але коли двері мені відчинила інша дівчинка, я був збентежений

ПОЛИТИКА

Моя дочка вступила на факультет економіки у столиці. Родом ми з невеликого містечка в області. Я домовився зі своїм армійським другом, і він погодився, щоб Карина за символічну платню жила у його квартирі. Сам він постійно в роз’їздах, тому його маленька кімната в комуналці постійно пустує. У студентів грошей небагато, тому ми підкидаємо доньці небагато грошей, щоб вона могла і погуляти. Виховували ми її у суворості, але зараз можливості в неї інші. Вона часто нас тішить фотографіями. Виходячи з інформації, яка досить часто від неї надходить, у неї все чудово. Вчиться на відмінно, дискотеками і клубами не ходить, живе скромно.

Якось я вирішив її несподівано відвідати. Всю дорогу думав, що зараз підловлю її на чомусь , сам не можу це відчуття пояснити. І ось стою я біля її квартири, дзвоню у двері. Думаю, що зараз щось таке зв’ясується. Щиро кажучи, найбільше я підозрював, що у Карини хлопець є, якого вона приховує. Я в умі навіть промову готував. Але тут двері відчиняються, а на порозі інша дівчинка в піжамі стоїть і розгублено на мене дивиться. Коли я спитав, де Карина, вона сонно на мене подивилася і сказала, що вона тут не живе. Двері зачинилися прямо перед моїм носом. Я навіть не знав, що й думати, почав дзвонити дочці.

-Карино, я біля дверей твоєї квартири, мені тільки-но відкрила дуже мила дівчина, зовсім незнайома і повідомила, що ти тут не живеш. Як це розуміти? -Тату, мені потрібно тобі зізнатися. Я скину тобі адресу, приїжджай. З’ясувалося дещо несподіване. Виявилося, що Карина здала квартиру мого друга втричі дорожче за ціну, яку їй назвали. Завдяки цим грошам оплачує іпотеку своєї квартири у новобудові. Я гадки не маю, як вона це провернула, адже вона лише студентка, нормальної роботи у неї немає, тільки підробіток. Розповідати відмовляється. Проте винахідливість дочки я схвалив. Армійський друг теж не образився, тільки посміявся. Не дарма на економіста навчається донька.