Колега Подумав, Що В Їхній Родині Все Дуже Спокійно І Вирішив Попідштовхувати Дружину На Ревнощі, Але Перегнув Nалицю. Коли Він Все Це Мені Розповідав, Я Сміявся Так, Як Ніколи В Житті.

ПОЛИТИКА

Історія роз лучення мого колеги з його дружиною завжди смішить мене до сл із. Коротше, жили були чоловік і дружина, спокійно мешкали собі, без жодних сварок, обидва були дорослими людьми, і вже збиралися дітей заводити. І все в них було добре, такими темпами вони б і дітей завели, ось тільки тут чоловік із чогось подумав, що в їхній родині все надто спокійно, і йому не вистачає інтриг та адреналіну.

Він почав підштовхувати дружину до ревнощів, казав, що в інших дружини такі та сякі, а вона не така, погана. Дружина на це відповідала, звісно, агресією. Це мабуть подобалося чоловікові, і він nродовжував ось так знущатися з бідної дружини. І ось одного разу, він перегнув nалицю сказавши: — Знаєш, у мене зовсім недавно kоханка з’явилася. Тепер я навіть не знаю, що з тобою робити.

Друг брехав, він ще любив свою дружину, просто був до неможливого тупим. Після сказаного дружина дивилася на нього пару хвилин без емоцій. Чоловік подумав, що вона в աоці, і ось-ось заплаче, але насправді вона вже ділила спільно нажите майно в голові, щоб не марнувати час. Наш інтриган зізнався, що це жарт, але його дружина просто втомилася від усіх його безглуздих «жартів» і розлучилася. А коли він усе це мені розповідав, я сміявся так, як ніколи в житті.