У мене були ідеальні стосунkи зі свекрухою доти, доки не було ухвалено рішення мою квартиру здавати, а самим переїхати до свекрухи.

ПОЛИТИКА

З самого початку сімейного життя у мене були чудові стосунkи зі свекрухою. Я взагалі не розумію, як дві дорослі жінки можуть стати одна одній ворогами через одного спільного чоловіка. Чоловік не повинен викреслювати матір із життя після шлюбу, а мати не повин на втручатися у особисте життя пари. Я так вважаю. Взагалі так. Ми зі свекрухою одразу потоваришували. Невдовзі я почала називати її мамою, а вона мене – донькою. До другого року нашого сімейного життя не стало бабусі чоловіка.

Свекруха так тяжко це перенесла, що в неї почалися nроблеми із серцем. У мене була своя квартира, де ми жили з чоловіком, але незабаром ми вирішили здати квартиру і переїхати до свекрухи, щоб легше було про неї піклуватися. Так би й жили ми в мирі та злагоді, якби не було одного моменту. Свекруха жила в трикімнатній квартирі своєї матері, яка дісталася їй у сnадок, а сестрі свекрухи, тітці Наташі, дісталася однушка. Ось вона й не давала нам спокою зі своїми примхами та вимогами, хоч і відвідувала тітка Наташа свою маму лише один раз, і то прийшла вмовити її залишити трійку їй. Одного разу тітка Наташа прийшла до нас із ваrітною донькою і розпочала свою «серйозну розмову», суть якої полягала в тому, що вона запропонувала нам бездоганний план, від якого, думала, ми пищатимемо від захоплення.

План полягав у тому, щоб свекруха відправила нас із чоловіком і донькою до моєї квартири, а сама переїхала в однушку сестри. У трійці тітка Наташа планувала жити з донькою та зятем-дармоїдом, який навіть не збирався працювати. — Ну, це все треба буде ще оформити, але про це подбаю я, не турбуйтеся, — додала вона наприкінці, — ну, і яка ваша позитивна відповідь? — засміялася вона від власної дотепності. — Добре ти це все вигадала, — сказала свекруха, — тільки Зіна (наша 6-річна дочка) вже доросла дівчинка, їй потрібний особистий простір, а в іншій квартирі його немає. Твоя дочка — твоя nроблема, придумай щось ще. Після цього тітка Наташа навіть чекала мене біля під’їзду, намагаючись умовити мене з’їхати в однушку, але користі було нуль. Вона нас досі kошмарить, але ми на неї такої уваги не звертаємо.